Waarom Outspoken kostenefficiënt zijn! - Outspoken });
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Waarom Outspoken kostenefficiënt zijn!

Outspoken: Betaalbare Kwaliteit in Audiotranscriptie

Audio transcriptie is een onmisbare dienst voor bedrijven en professionals. Bij Outspoken begrijpen we de waarde van nauwkeurige transcripties en bieden we betaalbare oplossingen die je verwachtingen overtreffen.

1. Voordelige Tarieven

Bij Outspoken zijn onze tarieven ontworpen om vriendelijk te zijn voor jouw budget. Voor slechts 125 euro (exclusief BTW) per uur audio, bieden we eersteklas transcriptiediensten. We weten dat kosten een belangrijke rol spelen in jouw besluitvorming, en daarom hebben we onze prijzen competitief gehouden.

2. Geen Verborgen Kosten

Transparantie staat bij ons voorop. Bij Outspoken zul je geen verborgen kosten tegenkomen. Wat we overeenkomen, is wat je betaalt. Dit in tegenstelling tot het aannemen van een in-house medewerker, waarbij je te maken krijgt met extra kosten zoals salaris, uitkeringen, apparatuur en kantoorruimte.

3. Efficiëntie is Key

Efficiëntie is cruciaal in de zakelijke wereld, en dat geldt ook voor transcripties:

a. Snelheid en Nauwkeurigheid

Ons ervaren team zorgt voor snelle en nauwkeurige transcripties. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en onze expertise stelt ons in staat om jouw transcripties snel af te leveren.

b. Geen Trainingskosten

Het aannemen van een onervaren medewerker voor transcriptie kan kostbaar zijn. Je moet investeren in training, software en apparatuur. Bovendien kost het tijd voordat een beginnende transcriptiemedewerker bekwaam wordt, wat kan leiden tot productiviteitsverlies.

c. De Verborgen Kosten van Fouten

Fouten in transcripties kunnen schadelijk zijn. Als een onervaren medewerker fouten maakt, kan waardevolle informatie verloren gaan of verkeerd worden geïnterpreteerd, wat kan leiden tot juridische of operationele problemen. Onze ervaren transcripties verminderen het risico op kostbare fouten aanzienlijk.

Wil je topkwaliteit audiotranscripties zonder je budget te overschrijden? Bij Outspoken begrijpen we de waarde van zowel precisie als kostenbeheersing. We zijn jouw vertrouwde partner als het gaat om nauwkeurige transcripties die jouw verhaal tot leven brengen zonder de bank te breken.

Kostenberekening voor Audiotranscriptie in België

Laten we eens kijken naar de financiële kant van de zaak. Als je overweegt een interne transcriptiemedewerker in België aan te nemen, is het essentieel om alle kosten te begrijpen. Hier is een gedetailleerde kostenberekening:

  • Salaris van een In-house Transcriptiemedewerker: €40.000 per jaar
  • Vakantiegeld: €3.200
  • Pensioenbijdragen: €2.000
  • Ziektekostenverzekering: €1.200 per jaar
  • Bedrijfsvoorheffing in België: €5.200 (13% van salaris)
  • Training en Apparatuur: €2.000
  • Efficiëntieverlies: €5.000

Totale Jaarlijkse Kosten (Inclusief Bedrijfsvoorheffing in België): €56.600

Dit bedrag vertegenwoordigt de jaarlijkse kosten van het hebben van een interne medewerker voor audiotranscriptie in België, inclusief de bedrijfsvoorheffing. Het is essentieel om al deze kosten zorgvuldig te overwegen bij het nemen van de beslissing tussen het intern inhuren van een transcriptiemedewerker en het uitbesteden van transcriptiediensten aan Outspoken.

Kostprijs werknemer audiotranscriptie

Laten we de totale jaarlijkse kosten van €56.600 nemen, zoals eerder berekend.

  • Totale Jaarlijkse Kosten (Inclusief Bedrijfsvoorheffing in België): €56.600

Nu, om de kosten per dag te berekenen, delen we dit bedrag door het aantal werkdagen in een jaar. In België zijn er over het algemeen ongeveer 220 werkdagen in een jaar.

  • Kosten per Dag = Totale Jaarlijkse Kosten / Aantal Werkdagen

Laten we dit berekenen:

  • Kosten per Dag = €56.600 / 220 ≈ €257 per dag

Dit betekent dat de geschatte kosten per dag voor het inhuren van een interne medewerker voor audiotranscriptie in België ongeveer €257 bedragen, inclusief salaris, voordelen, belastingen en andere relevante kosten.

Dit betekent dat OUTSPOKEN in de meeste gevallen bijna de helft goedkoper is!! Rekeninghoudende met onze jarenlange ervaring, is het zeker de moeite om onze diensten een keer uit te proberen. U kan altijd een aanvraag doen voor 5 minuten gratis uitwerking (in functie van een grotere uitwerking). Bent u niet tevreden? Dan betaalt u hiervoor niets!

Outspoken: Betaalbaarheid zonder Compromis

Bij Outspoken geloven we in het bieden van betaalbare transcripties zonder in te boeten aan kwaliteit. Ons team van professionals staat klaar om jouw audio-opnames om te zetten in heldere en nauwkeurige tekst, zonder de financiële lasten van een interne medewerker.

Kies voor Outspoken en ontdek hoe wij betaalbare kwaliteit in audiotranscriptie leveren, zodat jouw verhaal gehoord kan worden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over buitensporige kosten.

Posted on oktober 6, 2023 in Uittypen

Share the Story

About the Author

Back to Top