Creative Fabrica voor al je designopties });
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Waarom Creative Fabrica de beste plek is om design assets te kopen

THEMA: beste marktplaats voor ontwerpactiva,hoogwaardige design elementen,betaalbare marktplaats voor ontwerpmateriaal,veelzijdige digitale design elementen,onbeperkt commercieel gebruik designelementen,beste plaats om ontwerpmateriaal te verkrijgen,enorme digitale ontwerpbibliotheek,aantrekkelijke ontwerpsjablonen,beste marktplaats voor ambachtelijk ontwerp,schitterende sjablonen voor logo-ontwerp,betaalbare knutselmaterialen,onbeperkte creatieve middelen,ontwerpelementen voor bedrijven,professionele afbeeldingen en illustraties,De one-stop-shop voor knutselaar,digitale ontwerphulpmiddelen voor ontwerpers,unieke ontwerpelementen,royalty-vrije ontwerpelementen

Inleiding

Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betaalbare ontwerpmaterialen, kijk dan niet verder dan Creative Fabrica. In dit artikel bespreken we de 5W methode om Creative Fabrica te gebruiken om design en logo design diensten te promoten op je website als affiliate, en waarom het de beste plek is om design assets te kopen.

Wie is Creative Fabrica?

Creative Fabrica is een van de grootste en snelst groeiende marktplaatsen voor ontwerpers, crafters en hobbyisten wereldwijd. Het biedt miljoenen digitale ontwerpmaterialen, variërend van lettertypes, afbeeldingen, illustraties, sjablonen en knutselmaterialen, die ontwerpers kunnen helpen om verbluffende en professioneel ogende ontwerpen te maken. Hoewel de designs over heel de wereld gebruikt worden, ligt de basis van het bedrijf in Amsterdam.

Website: Creativefabrica.com

Welke producten biedt Creative Fabrica?

Creative Fabrica biedt een verscheidenheid aan digitale ontwerpelementen die kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende soorten ontwerpers, variërend van grafische ontwerpers tot tatoeëerders. De elementen die kunnen worden gekocht op Creative Fabrica omvatten:
Lettertypen in verschillende stijlen en talen
Vectorafbeeldingen
Clipart
– Illustraties
Patronen
– Sjablonen voor verschillende ontwerpcategorieën zoals logo’s, cv’s, presentaties, knutselen, enz.
Knutselmaterialen zoals knipbestanden, borduurmotieven en SVG’s

Creative Fabrica’s bibliotheek bevat miljoenen creatieve producten gemaakt door professionele ontwerpers met veelzijdige gebruikscategorieën die kunnen worden aangepast voor bijna elk type ontwerpproject. De betaalbaarheid van deze producten maakt ze ideaal voor bedrijven, freelancers en hobbyisten.

Waarom zou je Creative Fabrica gebruiken in plaats van Canva.com?

Creative Fabrica is een veelzijdig platform dat producten van hoge kwaliteit biedt tegen een betaalbare prijs. Vergeleken met Canva, dat zich voornamelijk richt op sjablonen, heeft Creative Fabrica een veel breder aanbod aan ontwerpelementen. Bovendien is het eerlijke prijsbeleid van Creative Fabrica, dat onbeperkte toegang tot alle producten biedt voor een maandelijks of jaarlijks abonnement, een koopje gezien het enorme aanbod aan beschikbare ontwerpmiddelen.

Tijdelijke actie

Nu slechts 3,99 dollar/maand

Waar moet je ontwerpmateriaal kopen?

Als je een ontwerper of bedrijfseigenaar bent die prachtige ontwerpen wil maken tegen een betaalbare prijs, dan is Creative Fabrica de juiste keuze. Dit is ook de plaats waar Outspoken op zoek gaat naar designopties voor ons POD (print on demand) bedrijf.

De bibliotheek met ontwerpmateriaal is geschikt voor ontwerpers van alle niveaus en bedrijven van alle groottes. Creative Fabrica biedt ook een breed scala aan ontwerpelementen die kunnen worden gebruikt in verschillende ontwerpprojecten.

Wanneer moet je Creative Fabrica gebruiken in je ontwerpproces?

Creative Fabrica kan worden gebruikt tijdens het gehele ontwerpproces. Of je nu een logo, website of drukwerk maakt, Creative Fabrica kan je voorzien van de design elementen die je nodig hebt om je ontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Waarom is Creative fabrica beter dan het gekende canva.com?

Een van de redenen waarom Creative Fabrica beter is dan Canva is dat Creative Fabrica een veel breder scala aan ontwerpelementen biedt. Terwijl Canva vooral gericht is op sjablonen, biedt Creative Fabrica een breed scala aan hoogwaardige ontwerpelementen die kunnen worden gebruikt in veel verschillende soorten projecten, waaronder lettertypen, afbeeldingen, illustraties, sjablonen en knutselmaterialen.

Vergeleken met Canva heeft Creative Fabrica een veel grotere selectie ontwerpelementen, waardoor ontwerpers meer opties hebben bij het maken van hun ontwerpen. Bovendien heeft Creative Fabrica een eerlijk prijsbeleid dat onbeperkte toegang tot alle producten biedt voor een maandelijks of jaarlijks abonnement, in tegenstelling tot Canva dat een apart abonnement vereist om alle premium functies te gebruiken.

Over het geheel genomen is Creative Fabrica een veelzijdiger platform dat een veel breder scala aan ontwerpelementen biedt voor een scherpe prijs.

Beschikbare licenties

Licentie opties Creative Fabrica biedt onbeperkt commercieel gebruik van alle producten voor een maandelijks of jaarlijks abonnementsgeld, en biedt daarmee een eerlijk en betaalbaar prijsbeleid voor alle gebruikers. Dit betekent dat bedrijven Creative Fabrica’s ontwerpen kunnen gebruiken om hun merken en producten te promoten zonder bang te hoeven zijn dat ze licenties schenden. In tegenstelling tot andere design marktplaatsen, stelt het eerlijke beleid van Creative Fabrica gebruikers in staat om een onbeperkt aantal ontwerpen te maken zonder limieten of beperkingen.

Aankoopopties Creative Fabrica’s all-access abonnement is de beste aankoopoptie voor bedrijven en ontwerpers. Voor een zeer betaalbare prijs krijgen gebruikers toegang tot de volledige bibliotheek van ontwerpactiva, inclusief nieuwe producten die dagelijks worden toegevoegd. Bovendien biedt Creative Fabrica van tijd tot tijd kortingen op de abonnementskosten, waardoor het een must-have is voor bedrijven en particulieren die op de hoogte willen blijven van hun ontwerpactiviteiten.

Als je je nu inschrijft, heb je voor maar 3.99 dollar per maand een abonnement te pakken waarmee je naar hartenlust kunt designen. Opgelet, de actie is slechts beperkt geldig. Anders is het 8 dollar per maand.

Bekijk abonnementen

Ben je geen designer maar heb je maar af en toe een illustratie nodig? Dan kan je afbeeldingen ook apart aankopen. Deze kosten rond de 1 en de 5 dollar. Bundles en andere kosten uiteraard meer. Handig toch?

Zijn maken eveneens een invoice op naam en BTW nummer. Deze is volledig aftrekbaar.

Conclusie

Creative Fabrica is de beste plek om ontwerpmateriaal te kopen. De veelzijdige bibliotheek met miljoenen hoogwaardige ontwerpactiva voor een betaalbare prijs is ongeëvenaard door zijn concurrenten. Als ontwerper of bedrijfseigenaar kun je Creative Fabrica gebruiken om je ontwerp te verbeteren en het merk van je bedrijf te promoten. Daarnaast kun je verdienen als affiliate door je aan te melden bij Creative Fabrica via hun website.

Back to Top