ZigaForm version 5.5.1
Trustpilot

Uittypen van plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen uittypen

plaatsbeschrijving opmaken DiestBent u op zoek naar een bedrijf dat plaatsbeschrijvingen door middel van audiogesprekken voor u uittypt? Dan bent u bij Outspoken aan het juiste adres. Wij werken namelijk nauw samen met transcribenten die ten minste een opleiding ‘Vastgoedbediende’ op zak hebben of doorheen de jaren de nodige ervaring hebben opgedaan. Zodoende kunnen wij mee nadenken om uw plaatsbeschrijvingen op een efficiënte en kwalitatieve manier op te leveren die gebruiksklaar zijn om naar uw klant te versturen.

Hoe gaan we te werk?

U stuurt de nodige audiofiles door via Dropbox (of andere). Op regelmatige basis kijken wij na of er nieuwe plaatsbeschrijvingen dienen uitgewerkt te worden.

De plaatsbeschrijvingen worden uitgewerkt in een voorop gestelde lay-out die u als klant aanlevert. Afhankelijk wat is afgesproken, plaats u de foto’s van de plaatsbeschrijving reeds in het juiste onderdeel van de template. De audiofiles worden getranscribeerd en uitgewerkt volgens een vooropgestelde termijn.

Outspoken doet na de uitwerking een controlecheck om na te gaan of de tekst overeenstemt met wat er op de detailfoto’s te zien is. Wordt er ergens een discrepantie of een vergetelheid opgemerkt in de audiofile, dan wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld.

De uitgewerkte plaatsbeschrijvingen worden vervolgens via Dropbox in een aparte folder aangeleverd.

uittypen van plaatsbeschrijvingen

Procedure voor het uitwerken van uw plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijver nodig Diest?

Komt u net een man te kort om al uw plaatsbeschrijvingen op tijd rond te krijgen? Wij voeren zelf ook plaatsbeschrijvingen uit in de omgeving van Diest, dit zowel voor appartementen, huizen en handelspanden. De plaatsbeschrijvingen worden op papier uitgevoerd door middel van: audio-opnames, foto’s en nota’s.

Plaatsbeschrijving Diest laten opstellen

De combinatie van de twee

Wenst u het topje van de ijsberg? Wij kunnen zowel de plaatsbeschrijvingen in audioformaat opmaken (zodanig kunt u steeds terug grijpen naar de audiofiles) en vervolgens uitwerken in een definitieve plaatsbeschrijving voor uw klanten. Wanneer de uitgewerkte plaatsbeschrijvingen door u gecontroleerd zijn, kan u ze uitsturen naar uw klanten. Deze service is interessant voor landmeterskantoren, vastgoedmakelaars, advies en expertenbureaus die een extra administratieve kracht zoeken om drukke periode te overbruggen.

Prijzen plaatsbeschrijving

Prijsbepaling uitwerking plaatsbeschrijvingen

De prijszetting wordt volledig bepaald door wat de klant verlangt.

Wanneer u enkel de transcriptie verlangt van de audiofiles, dan kunnen wij u doorverwijzen naar volgende pagina: Transcriptie audiofiles.

Verlangt u een volledige uitwerking van de audiofiles in combinatie met detailfoto’s in een template, naargelang de inhoud wordt de prijs berekend:

  1. per minuut audio. Deze zal variëren tussen de 2,20 en 2,50 euro per minuut audio (excl. BTW).
  2. per project: onderverdeeld in appartementen, woonhuizen of handelspanden. In dit geval wordt er een gemiddelde prijs afgesproken per onderdeel binnen een bepaald interval. Deze optie is mogelijk voor vaste klanten die regelmatig opdrachten doorsturen ter uitwerking en duidelijk inzicht wensen van de onkosten.

Wenst u eveneens de plaatsbeschrijving op zich uit te besteden? Eventueel in combinatie met de uitwerking er van? Dan wordt er kort even samen gezeten om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wordt er een aangepaste offerte opgemaakt. Wij geven de voorkeur maximale verplaatsingen te maken binnen een straal van 20 km vanuit Diest te rekenen.

Contacteer ons

Alle prijzen weergegeven, zijn exclusief BTW.
Back to Top