Uittypen van plaatsbeschrijvingen - Outspoken
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Uittypen van plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen laten uittypen

Plaatsbeschrijvingen laten uittypen

Plaatsbeschrijvingen laten uittypen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat plaatsbeschrijvingen door middel van audiogesprekken voor u uittypt? Dan bent u bij Outspoken aan het juiste adres. Wij werken namelijk nauw samen met transcribenten die ten minste een opleiding ‘Vastgoedbediende’ op zak hebben of doorheen de jaren de nodige ervaring hebben opgedaan. Zodoende kunnen wij mee nadenken om uw plaatsbeschrijvingen op een efficiënte en kwalitatieve manier uit te typen die gebruiksklaar zijn om naar uw klant te versturen.

Hoe gaan we te werk?

Wilt u de plaatsbeschrijving laten uittypen? Stuur dan de nodige audiofiles door via Dropbox (of andere) op. Op regelmatige basis kijken wij na of er nieuwe plaatsbeschrijvingen dienen uitgewerkt te worden.

De plaatsbeschrijvingen worden uitgewerkt in een voorop gestelde lay-out die u als klant aanlevert. Afhankelijk wat is afgesproken, plaats u de foto’s van de plaatsbeschrijving reeds in het juiste onderdeel van de template. De audiofiles worden getranscribeerd en uitgewerkt volgens een vooropgestelde termijn.

Outspoken doet na de uitwerking een controlecheck om na te gaan of de tekst overeenstemt met wat er op de detailfoto’s te zien is. Wordt er ergens een discrepantie of een vergetelheid opgemerkt in de audiofile, dan wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld.

De uitgetypte plaatsbeschrijvingen worden vervolgens via Dropbox in een aparte folder aangeleverd.

Hoe het laten uittypen van plaatsbeschrijvingen werkt

Procedure voor het uitschrijven van uw plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijver nodig Diest?

Komt u net een man te kort om al uw plaatsbeschrijvingen op tijd rond te krijgen? Wij voeren zelf ook plaatsbeschrijvingen uit in de omgeving van Diest, dit zowel voor appartementen, huizen en handelspanden. De plaatsbeschrijvingen worden op papier uitgevoerd door middel van: audio-opnames, foto’s en nota’s.

Hoe maak je een plaatsbeschrijving Diest

Plaatsbeschrijving laten opstellen door een professional.

De combinatie van de twee

Wenst u het topje van de ijsberg? Wij kunnen zowel de plaatsbeschrijvingen in audioformaat opmaken (zodanig kunt u steeds terug grijpen naar de audiofiles) en vervolgens uitwerken in een definitieve plaatsbeschrijving voor uw klanten. Wanneer de uitgewerkte plaatsbeschrijvingen door u gecontroleerd zijn, kan u ze uitsturen naar uw klanten. Deze service is interessant voor landmeterskantoren, vastgoedmakelaars, advies en expertenbureaus die een extra administratieve kracht zoeken om drukke periode te overbruggen.

Prijzen plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving prijs

De prijs voor het uitschrijven van een plaatsbeschrijving, wordt volledig bepaald door wat de klant verlangt.

Wanneer u enkel de transcriptie verlangt van de audiofiles, dan kunnen wij u doorverwijzen naar volgende pagina: Transcriptie audiofiles.

Verlangt u een volledige uitwerking van de audiofiles in combinatie met detailfoto’s in een template, naargelang de inhoud wordt de prijs berekend:

  1. per minuut audio. Deze zal variëren tussen de 2,20 en 2,50 euro per minuut audio (excl. BTW).
  2. per project: onderverdeeld in appartementen, woonhuizen of handelspanden. In dit geval wordt er een gemiddelde prijs afgesproken per onderdeel binnen een bepaald interval. Deze optie is mogelijk voor vaste klanten die regelmatig opdrachten doorsturen ter uitwerking en duidelijk inzicht wensen van de onkosten.

Wenst u eveneens de plaatsbeschrijving op zich uit te besteden? Eventueel in combinatie met de uitwerking er van? Dan wordt er kort even samen gezeten om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wordt er een aangepaste offerte opgemaakt. Zodoende kunnen we de kosten berekenen van een plaatsbeschrijving. Wij geven de voorkeur maximale verplaatsingen te maken binnen een straal van 20 km vanuit Diest te rekenen.

Welke plaatsbeschrijvingen nemen we onder ons?

  • Plaatsbeschrijving einde huur
  • Plaatsbeschrijvingen einde bouwwerken
  • Plaatsbeschrijvingen woningen en appartement

Wie betaalt de plaatsbeschrijving bij uittrede of intrede?

  • Als jullie de plaatsbeschrijving zelf opstellen is dat volledig gratis. Als 1 van de partijen zich persoonlijk laat bijstaan door een deskundige, betaalt men de plaatsbeschrijving die volledig zelf.
  • Als verhuurder en huurder een deskundige aanstellen die de plaatsbeschrijving opstelt, delen jullie de kosten. Jullie betalen elk de helft.
  • De vrederechter stelt een deskundige voor indien jullie het niet eens geraken over de plaatsbeschrijving. In dat geval delen jullie de kosten.

Deze wordt opgesteld binnen de maand voor intrede huurder en moet slechts eenmalig betaald worden. Bij uittrede of einde huur, dient men de opgestelde plaatsbeschrijving te overlopen. Bij geschillen dient men eveneens het vredegerecht aan te spreken.

Contacteer ons

});
Alle prijzen weergegeven, zijn exclusief BTW.
Back to Top