Tekstschrijver Archieven - Outspoken
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Category Archive for: Tekstschrijver

Waarom A.I. op dit moment copywriting nog niet kan vervangen.

In het huidige technologische tijdperk groeit het gebruik van kunstmatige intelligentie (A.I.) in hoog tempo. AI wordt op verschillende gebieden gebruikt, waaronder copywriting. Ondanks de voordelen, kan A.I. copywriting kan menselijke copywriting niet vervangen. Dit essay onderzoekt de redenen waarom A.I. copywriting mist creativiteit, emotionele intelligentie en begrip van culturele referenties en nuances. Daarnaast analyseert…

Read More →

Top 5 Redenen om je Thesis Professioneel te Laten Nalezen

In deze tekst wordt benadrukt hoe belangrijk het is om je scriptie foutloos te presenteren. Het schrijven van een scriptie wordt beschouwd als het hoogtepunt van je studie, waarbij je alle opgedane kennis en vaardigheden gedurende je opleiding demonstreert. De auteur biedt waardevolle inzichten voor het schrijven van een scriptie, zoals het opschrijven van conclusiegedachten tijdens het schrijfproces, het schrijven van een inleiding en conclusie voor elk hoofdstuk, en het op een boeiende manier presenteren van je onderzoeksmethoden en resultaten.

Belangrijk is ook het aantrekkelijk maken van de inleiding om de interesse van de lezer te wekken, vergelijkbaar met hoe filmtrailers zijn ontworpen. Bovendien wordt aangemoedigd om je scriptie door onafhankelijke personen te laten nalezen om de kwaliteit te verhogen en suggesties voor verbeteringen te krijgen. De auteur suggereert ook het gebruik van digitale tools, tips en trucs om het scriptieschrijfproces te vergemakkelijken.

Tips voor effectieve productbeschrijvingen

Hey, jij daar! Als je iets verkoopt, dan is de productbeschrijving op je verkooppagina mega belangrijk. Het kan het verschil maken tussen een klant die bij jou koopt of naar de concurrentie gaat. In dit artikel geven we je een paar tips om de meest awesome productbeschrijving te schrijven. Ken je doelgroep Voordat je begint…

Read More →

Wat is het verschil tussen Copywriting en Content writing?

Copywriting en content writing zijn twee belangrijke termen binnen de wereld van marketing en communicatie. Ze worden vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen de twee. Copywriting richt zich op het schrijven van teksten die gericht zijn op het verkopen van een product of dienst. Dit kan bijvoorbeeld een advertentie, brochure…

Read More →

Back to Top