Trustpilot

Privacy beleid

Privacyverklaring Outspoken/Raphaella Goyvaerts

Dit is de privacyverklaring van Raphaëlla Goyvaerts (als bedrijf – BE0557971912), Kijk voor onze contactgegevens onderaan deze privacyverklaring bij het kopje “Wat als u vragen of klachten heeft?” In deze privacyverklaring informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens (hierna ook “gegevens”) door Raphaella Goyvaerts en die in regel zijn met de GDPR.

Welke gegevens ontvangen wij van u?

  • Naam
  • Adres (locatie)
  • telefoonnummer
  • IP-adres
  • E-mail gegevens
  • Facturatiegegevens (BTW, bedrijfsnaam)
  • Gegevens van uw klanten en bedrijf wanneer u deze doorstuurt naar ons om een opdracht uit te voeren (audio-opnames, videobeelden, bedrijfsdossiers, bijzonder gevoelige informatie)
  • Cookie-ID
  • Koopgeschiedenis
  • Surfgedrag

Voor welke doeleinden gebruiken wij uw gegevens?

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, waaronder de volgende doeleinden:

  • Omdat u de gegevens aan ons verstrekt: met toestemming.
  • Omdat u gegevens/data aan ons bezorgd voor de uitvoering van de opdracht.
  • We volgen surfgedrag over meerdere websites en delen dit met advertentiepartners die daarmee gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen.

Websites die hieronder vallen zijn: (zie onderaan: Welke websites vallen onder deze hoofd privacyverklaring?

  • (Bepaalde) gegevens worden doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte onder het EU-USA Shield program (gecertificeerd en in lijn met wettelijke verplichtingen)

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voor het uitwerken van diensten die ons door de klant is opgelegd uit te voeren
  • Voor identificatiedoeleinden
  • Om het mogelijk te maken een account te maken en het account te beveiligen
  • Voor het beveiligen van onze website gebruiken wij systemen om spam te blokkeren. Hiervoor hebben wij het IP adres nodig van onze bezoekers.
  • Om elektronische bevestigingen van de registratie en/of de bestelling te kunnen sturen
  • Om met onze klanten te kunnen communiceren, zoals bij vragen of klachten (contactformulieren)
  • Om betalingen te kunnen verwerken, voor de facturatie en het bijhouden van onze (financiële) administratie
  • Om de bestelling te kunnen verwerken
  • Om de mogelijkheid te bieden met het social media account in te loggen op onze website
  • Om op de website de content te kunnen tonen die daar op wordt geplaatst
  • Het per email op de hoogte houden van ons aanbod, nieuws en acties en zo nu en dan voor klantonderzoeken
  • Om de browser en/of het apparaat te herkennen.
  • Voor het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van de website
  • Voor het maken en analyseren van bezoekersstatistieken
  • Om het surf- en klikgedrag op onze website te volgen en zo onze website te verbeteren, gebruikersvriendelijk en interessanter te maken
  • Om de informatie over uw surfgedrag door te geven aan andere partijen die aan de hand daarvan relevante advertenties kunnen tonen

Op welke grondslagen (“rechtsgronden”) is het gebruik van uw gegevens gebaseerd?

Wij gebruiken uw gegevens op basis van de volgende grondslagen (“rechtsgronden”):

Uw toestemming

De gegevens zijn nodig voor het sluiten en/of uitvoeren van de overeenkomst die wij met u hebben, of waarbij u partij bent.

De gegevens zijn nodig om te voldoen aan een op ons rustende wettelijke verplichting.

De gegevens zijn nodig voor ons gerechtvaardigd belang, of dat van een ander. Het gaat om de volgende “gerechtvaardigde belangen”:

  • Ons belang om een (commerciële) relatie te onderhouden met onze klanten of leden.
  • Ons commerciële belang om meer inzicht te krijgen in onze gebruikers en onze klanten en hun wensen.

Bent u verplicht de gegevens te verstrekken?

Ja, sommige gegevens vragen wij u verplicht op te geven. Wanneer u deze gegevens niet aan ons wilt geven, dan kunnen wij de overeenkomst met u niet aangaan.

  • Wij hebben deze gegevens nodig om de overeenkomst met u aan te kunnen gaan en uit te kunnen voeren.
  • We hebben de gegevens nodig om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Aan wie geven wij uw gegevens door?

Wij gebruiken uw gegevens in principe alleen voor onszelf. Maar in de volgende gevallen kan het nodig zijn om uw gegevens door te geven aan anderen:

We delen de gegevens met de volgende soorten partijen:

  • ICT-bedrijven. Wij maken gebruik van een ICT-bedrijf, zoals websitebeheerders en hosting bedrijven, die de gegevens opslaan en beheren. Dit bedrijf is Versio.nl en is gevestigd in Nederland.
  • Andere leveranciers. Wij maken ook gebruik van andere soorten leveranciers, namelijk:
  1. Transcriptiebureau’s – gevestigd in Nederland, België en UK

Die wij gebruiken ter ondersteuning van onze diensten.

  • Accountant / boekhouder. De gegevens die op de factuur staan moeten wij doorgeven aan onze accountant / boekhouder. Onze boekhouder / accountant is gevestigd in Diest – België
  • Incassobureau. Wij kunnen een opeisbare vordering (factuurbedrag) uit handen geven aan een incassobureau. Daarbij zullen we alleen de gegevens doorgeven die noodzakelijk zijn voor het kunnen uitvoeren van de incassowerkzaamheden. Het incassobureau is gevestigd in België
  • Advertentiepartners. Wij kunnen aan andere partijen informatie over uw surfgedrag op onze website doorgeven zodat zij dat kunnen analyseren en zij u op maat gemaakte en relevante advertenties kunnen tonen. Dit doen we door middel van een of meer cookies. Hiervoor vragen wij altijd van u een “opt-in”. Deze partijen zijn gevestigd in Ierland, Nederland, België
  • Dropbox. Dit is een online opslag platform waar klanten opdrachten kunnen plaatsen of waar opdrachten bewaard worden tot deze verwerkt zijn. Deze is conform de GDPR-wetgeving.
  • Updraft: Maakt backups van onze website systemen om dataverlies tegen te gaan
  • Contact.us: Voor het beantwoorden van vragen van onze klanten en een statistisch overzicht te bewaren.
  • Outlook mail: E-mails van outspoken.be worden doorgestuurd naar Outlook Mail om geen enkel bericht te missen.
  • Woocommerce: Verkopen van producten of diensten, winkelkarretje.
  • Wordfence en andere: Antivirus/antispam programma dat onze website beveiligd door middel van IP te gebruiken
  • Analytische gegevens verwerkingsbedrijven: Google Analytics, WP statistics,
  • Overheidsinstanties. We kunnen verplicht worden om gegevens af te staan aan Nederlandse en Belgische overheidsinstanties.

Worden uw gegevens doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte (EER)?

Ja, uw gegevens worden doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte (EER) via Dropbox (opslagplaats cloud). Deze heeft een EU-USA Schield protection certification wat in regel is met de GDPR wetgeving.

Maken wij gebruik van “uitsluitend geautomatiseerde individuele beslissingen”?

Ja, wij maken gebruik van “uitsluitend geautomatiseerde individuele beslissingen”. Het gaat om de volgende soorten beslissingen:

  • Behavioral advertising. We maken gebruik van “behavioral advertising” om op maat gemaakte advertenties te tonen. Dit betekent dat uw surfgedrag op het internet wordt gevolgd, om zo een profiel van u op te bouwen en advertenties te tonen die interessant kunnen zijn voor u.

=>Websites die hieronder vallen zijn: (zie onderaan: Welke websites vallen onder deze hoofd privacyverklaring?)

Ontvangen wij uw gegevens van andere partijen?

Ja, wij ontvangen de hierna aangegeven gegevens van de volgende (soorten) partijen:

  • WP statistics – Verona Labs
  • Yoast SEO – Team Yoast
  • Wordfence – Wordfence.com
  • Google Analytics – Google
  • Limit Login Attempts – Johan Eenfeldt (beperkt het aantal inlogpogingen)
  • Wetransfer.com (wanneer de klant hier gebruik van maakt om opdrachten door te sturen)

Welke gegevens ontvangen wij van andere partijen?

Wij ontvangen de volgende (soort) gegevens:

  • IP-adres
  • Surfgedrag op websites
  • Land van herkomst
  • Geslacht

Beveiliging

Raphaella Goyvaerts neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

  • De software op onze producten wordt voortdurend up-to-date gehouden.
  • Paswoorden nodig om uw gegevens te verwerken, worden om de 6 maanden aangepast.
  • Het aantal medewerkers/onderaannemers van ons bedrijf dat toegang heeft tot je persoonsgegevens is beperkt en onze werknemers worden zorgvuldig geselecteerd. Er wordt hen enkel toegang tot je persoonsgegevens verleend voor zover ze die informatie nodig hebben om hun taken naar behoren uit te voeren.
  • Wij encrypteren data (bijzondere gevoelige informatie) met een paswoord in de cloud.
  • Wij gebruiken gepaste antivirusprogramma’s in combinatie met paswoordmanager en antispyware software.
  • Alle leveranciers/onderaannemers hebben een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen zodanig dat alle vertrouwelijke informatie met grote aandacht wordt behandeld.
  • Onze website is beveiligd met een SSL certificaat wat je herkent aan het groene slotje.privacybeleid outspoken
  • Wij gebruiken antivirusprogramma’s om onze websites te beveiligen (spamfilters, anti-hackersoftware).
  • Wij vragen klanten om zelf alle data die toegezonden worden, zoveel mogelijk de anonimiseren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@outspoken.be

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor wij ze verwerken.

In het algemeen hanteren wij daarbij de volgende bewaartermijnen:

 

Soort gegevens Bewaartermijn
Klantgegevens (NAW gegevens, email adres, telefoonnummer) Tot 2 jaar na de laatste transactie.
Factuurgegevens, transactiegegevens en overige financiële gegevens 7 jaar op basis van de wettelijke fiscale bewaarplicht.
Gegevens in de (leden)administratie Zolang als u met ons een overeenkomst of andere relatie hebt en tot 2 jaar daarna.
Accountgegevens (inlognaam, wachtwoorden) Zolang als u het account hebt.
Bestelgeschiedenis (delen die niet onder de wettelijke fiscale bewaarplicht vallen). Zolang als u met ons een overeenkomst of andere relatie hebt en tot 2 jaar daarna.
 Sollicitatie correspondentie  2 jaar
Social Media log in gegevens Tot 1 jaar na het laatste websitebezoek.
Correspondentie Zolang als u een overeenkomst of andere relatie met ons hebt en tot 2 jaar daarna.
IP adres Tot 48 maanden na het laatste websitebezoek.
Informatie over surfgedrag Tot 48 maanden na het laatste websitebezoek.
Cookie ID´s Kijk in onze cookieverklaring 
Reviews Zolang de review relevant is.
Locatiegegevens Tot 3 maanden nadat de locatiegegevens zijn gegenereerd.
 Verwerkingsdocumenten/data Originele data worden verwijderd na betaling van factuur. Noodzakelijke wettelijke verwerkingsgegevens worden 7 jaar bewaard.
Informatie die u op de website invoert om op de website te tonen. Zolang de informatie relevant is om op de website te tonen.
Informatie die verband houdt met een juridische procedure. Zolang dat nodig is voor het voeren van de juridische procedure of voor het vaststellen van onze rechten in een juridische procedure.

Welke rechten heeft u?

U heeft op grond van de wet in ieder geval de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • een kopie en inzage te vragen in uw gegevens;
  • informatie te ontvangen over de verwerking van uw gegevens;
  • incorrecte gegevens te laten corrigeren;
  • onvolledige gegevens compleet te maken, gezien de doeleinden waarvoor die worden verwerkt;
  • uw gegevens te laten verwijderen;
  • uw gegevens te laten “beperken”;
  • bezwaar te maken tegen het gebruik (de verwerking) van uw gegevens;
  • als u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens, die toestemming weer in te trekken. De intrekking geldt dan voor toekomstig gebruik van uw gegevens;
  • als u de gegevens zelf hebt aangeleverd of wanneer gegevens door u zijn aangemaakt (bijvoorbeeld op basis van uw gebruik van onze dienst), en u daarvoor toestemming hebt gegeven of de gegevens nodig zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, en als de gegevens elektronisch worden verwerkt: om uw gegevens in een gestructureerd en gangbaar format mee te krijgen en, als dat technisch mogelijk is, deze op die manier aan een andere partij over te laten dragen;
  • een klacht in te dienen bij de bevoegde privacy-toezichthouder (dit kan de toezichthouder zijn in het land van uw gewone verblijfplaats, waar u uw werk verricht of waar (gestelde) inbreuk wordt gemaakt op de privacywetgeving), in Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens, in België is dat privacycommission.be,
  • Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die staan genoemd bij “Wat als u vragen of klachten heeft?”

Het kan zijn dat wij in bepaalde gevallen het recht hebben om uw verzoek te weigeren. In dat geval zullen we toelichten waarom we het verzoek weigeren. Het kan zijn dat we de overeenkomst met u niet meer kunnen uitvoeren als we bepaalde gegevens niet van u hebben, dit zullen wij dan ook toelichten.

De meeste van uw gegevens vindt u terug in uw eigen account. U kunt daarop inloggen en de gegevens aanpassen. Voor inzage in gegevens die niet in uw account staan, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen (zie: “Wat als ik vragen of klachten heb”?).

We zullen het gebruik van uw profielgegevens voor direct marketing doeleinden op uw verzoek staken.

In elektronische commerciële berichten is altijd een afmeldknop opgenomen zodat u zich kunt afmelden van het ontvangen van die berichten.

Wat als u vragen of klachten heeft?

Als u vragen of klachten heeft over het gebruik van uw gegevens of over deze privacyverklaring kunt u contact opnemen met:

Raphaëlla Goyvaerts, hier genoemd Zaakvoerder

Grauwzustersstraat 19, 3290 Diest

info@outspoken.be

0497-459975

Kunnen we deze privacyverklaring aanpassen?

Ja. Deze privacyverklaring is van 15/05/2018. We behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Als het om een belangrijke wijziging gaat zullen wij u daarvan op de hoogte brengen, bijvoorbeeld door u een email-bericht te sturen.

Welke websites vallen onder deze hoofd privacyverklaring?

Volgende websites staan onder beheer van Raphaella Goyvaerts (als bedrijf) en volgende deze privacyverklaring:

  • Http://bic-code.nl
  • http://www.psoriasisbehandeling.com
  • https://www.tomtomupdate.nl
  • https://ahrecepten.eu
  • https://lenengeld.eu
  • https://beste-uitvaartverzekering.com
  • https://www.energieleverancier.org
  • https://www.opgezettebuik.info
  • https://www.3dprintersvergelijken.be
  • https://esigaretten.info
  • https://tangoapp.eu
  • https://www.verveeltips.com
  • https://www.koopfacebookfans.nl
  • https://www.kooptwitterfollowers.nl
  • https://www.koopyoutubeviews.nl
  • https://tekstenvertalen.be

 

Posted on juli 15, 2015 in Privacy

Share the Story

About the Author

Back to Top