LinkedIn Revolutioneert Netwerken met Nieuwe 'Catch Up' en 'Grow' Functies: Een Diepgaande Kijk - Outspoken });
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

LinkedIn Revolutioneert Netwerken met Nieuwe ‘Catch Up’ en ‘Grow’ Functies: Een Diepgaande Kijk

THEMA: LinkedIn Innovaties, Professioneel Netwerken, AI Technologie LinkedIn, LinkedIn Premium Functies

Introductie

LinkedIn introduceert twee baanbrekende functies, “Catch Up” en “Grow”, binnen de ‘mijn netwerk’-sectie, een strategische zet die het platform naar nieuwe hoogten van netwerkinteractie en -uitbreiding stuurt. Deze innovaties markeren een significante vooruitgang in de manier waarop gebruikers verbinding maken en communiceren, waardoor LinkedIn’s positie als toonaangevend professioneel netwerkplatform verder wordt versterkt.

Catch Up:

Verbinden op Persoonlijk Niveau De “Catch Up”-functie is ontworpen om gebruikers op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen binnen hun netwerk, zoals werkjubilea of nieuwe banen. Het elimineert de onpersoonlijke en vaak ongemakkelijke initiële “hallo” door het aanbieden van gepersonaliseerde gespreksstarters. Deze ijsbrekers, gebaseerd op recente updates van netwerkcontacten, moedigen zinvolle conversaties aan. Met een eenvoudige klik kunnen gebruikers deze mijlpalen erkennen door ze te liken of een direct bericht te sturen, eventueel gebruikmakend van automatisch gegenereerde prompts die het gesprek vergemakkelijken.

Grow:

Uitbreiden van Professionele Horizonten

“Groeien” binnen je professionele netwerk is essentieel voor carrièreontwikkeling, en LinkedIn’s “Grow”-tabblad faciliteert precies dat. Deze functie stelt gebruikers in staat om hun bestaande connecties te beheren en nieuwe, relevante contacten te vinden om aan hun netwerk toe te voegen. LinkedIn zet AI-technologie in om gebruikers te voorzien van gepersonaliseerde aanbevelingen, voortbouwend op de al lang bestaande functie “Mensen die je misschien kent”. Dit zorgt voor een meer doelgerichte netwerkuitbreiding, gebaseerd op gebruikers’ professionele interesses en behoeften.

Netwerkuitbreiding met AI: Een Premium Ervaring

Premiumgebruikers krijgen toegang tot een exclusieve AI-functie die de kracht van kunstmatige intelligentie benut om berichten op te stellen. Deze berichten worden gegenereerd door informatie te verzamelen uit zowel het profiel van de gebruiker als dat van de beoogde ontvanger, waardoor een op maat gemaakt, doelgericht bericht ontstaat dat nog aangepast kan worden voor verzending. Deze functie belooft de interactie tussen gebruikers te transformeren, waardoor het gemakkelijker wordt om waardevolle connecties te leggen, ongeacht of de ontvanger al deel uitmaakt van het netwerk van de gebruiker.

Conclusie

De introductie van de “Catch Up” en “Grow” functies door LinkedIn in de ‘mijn netwerk’-sectie vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het stimuleren van netwerkengagement en -uitbreiding. Door gebruik te maken van AI en gepersonaliseerde gespreksstarters, maakt LinkedIn het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit om zinvolle connecties te maken en te onderhouden. Voor professionals die hun bereik willen vergroten en dieper willen ingaan op hun netwerk, bieden deze nieuwe functies een ongeëvenaarde kans om hun professionele relaties naar een hoger niveau te tillen.


Bron:
ITdaily over LinkedIn’s nieuwe functies en AI-technologie,
Purple Media over LinkedIn en online marketingstrategieën,
Frankwatching over nieuwe functies op LinkedIn

Posted on februari 7, 2024 in Social media

Share the Story

About the Author

Back to Top