Klantenservice Archieven - Outspoken
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Category Archive for: Klantenservice

Spot onze banner in Diest en ontdek onze administratieve diensten!

Terwijl je door de straten van Diest loopt, heb je misschien onze opvallende banner opgemerkt. Maar wist je dat er achter die kleurrijke boodschap een wereld van administratieve diensten schuilt? Check hier Welkom bij Outspoken, jouw lokale administratieve partner die klaar staat om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Onze banner is niet zomaar…

Read More →

Bij Outspoken spreken we over: Hartstochtelijk Verbinden en Innoveren

Bevorderen van culturele verbindingen, educatieve vernieuwing en sociale rechtvaardigheid voor een verenigde, vooruitstrevende wereld. Doe mee aan onze inspirerende missie.

De Kracht van Persoonlijke Administratieve Ondersteuning door Outspoken.be voor Academische Instellingen

Outspoken.be in Diest onderscheidt zich in de markt door een persoonlijke aanpak in administratieve diensten, met een focus op universiteiten en onderzoeksinstellingen. Hun dienstenaanbod, waaronder interview transcriptie en professionele tekstredactie, is speciaal afgestemd op de behoeften van academische professionals. Outspoken.be benadrukt het belang van nauwkeurigheid, kwaliteit, vertrouwelijkheid en een persoonlijke touch in elk project, wat resulteert in een hogere kwaliteit dan geautomatiseerde, goedkopere transcriptiediensten. Ze bieden ook aangepaste diensten aan diverse instellingen en organisaties buiten de academische wereld en leggen de nadruk op het bouwen van langdurige partnerschappen. Hun aanpak garandeert veilige en flexibele dienstverlening, versterkt door geavanceerde software voor audiokwaliteitsverbetering.

Outsourcing van administratieve taken door Outspoken.be

Dit artikel belicht de kracht van het uitbesteden van administratieve taken voor bedrijfsgroei, met een bijzondere focus op de uitstekende diensten van Outspoken.be. Het toont hoe outsourcing je bedrijf efficiënter kan maken, kosten kan besparen en je de vrijheid geeft om te focussen op wat echt belangrijk is. Met Outspoken.be als betrouwbare partner, kun je erop vertrouwen dat je administratieve taken vakkundig worden uitgevoerd, waardoor je bedrijf kan bloeien.

Klantenservice: Het beantwoorden van telefoontjes en e-mails

Deze tekst onderstreept het cruciale belang van effectieve communicatie in klantenservice. E-mail is een belangrijk en betrouwbaar communicatiekanaal in de zakelijke wereld, waarbij DIRECT Klantcontact uitblinkt door zijn expertise in e-mailafhandeling. Continu communiceren, zelfs na de onboarding van klanten, is essentieel voor het onderhouden van goede klantrelaties. Het tijdig reageren op klantvragen via e-mail is even belangrijk. Het document biedt ook tips voor het oplossen van klantproblemen en het verminderen van irritaties, zoals het vereenvoudigen van stappen en het verstrekken van een helder stappenplan voor probleemoplossing. Het onderhouden van een up-to-date FAQ-pagina kan klanten helpen hun problemen zelf op te lossen en tegelijkertijd de werkdruk van de klantenservice verminderen.

Back to Top