Interview uittypen - snel, efficiënt en voordelig
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Interview uittypen

Interview laten uittypen?

Wilt u een interview laten uittypen? Wij zijn gespecialiseerd in audiotranscriptie of het uitschrijven van interviews, dictaten of vastgelegde opnames. Heeft u een monoloog, een dialoog of verschillende groepsgesprekken? Onze medewerkers helpen u graag verder om de audio-opnames voor u uit te schrijven.

interview uittypen

Interview laten uittypen

→juridische rapporten, pleitnota’s, dagvaardingen, hoorzittingen, conclusies, vergaderingen etc.

→medische brieven, rapporten, vergaderingen, etc.

→interviews, (telefoon)gesprekken, intake gesprekken, vergaderingen, brieven, rapporten, etc.

→voordrachten voor symposia, radio en televisie, seminaries

→teleconferenties.

→focusgroepen, onderzoeksgroepen van Hoge scholen en universiteiten, bedrijven.

Uw kostbare tijd productief en efficiënt besteden? Outspoken transcribeert of werkt uw interviews en uw audiofiles uit naar een tekstbestand tegen het laagste tarief van België. Wilt u een monoloog, interview of groepsgesprek in tekst laten uittypen? Dan is Outspoken het adres om dit voor u te verzorgen.

Waarom voor Outspoken kiezen?

We hebben een ruim klantenaanbod. Onze klanten kan je onderverdelen in volgende groepen: Onderwijsinstellingen, bedrijven (vaak ook pers en audiovisuele kunsten), studenten, vastgoedmakelaars, notarissen en advocaten. De reden waarom klanten vaak voor ons kiezen is omdat audiotranscriptie heel tijdrovend is. Om zich te kunnen blijven focussen op de hoofdzaken, wordt audiotranscriptie vaak uitbesteed. Wij weten wat onze klanten willen: kwalitatieve diensten aan scherpe prijzen met de nodige flexibiliteit waar privacy garant staat. Onze reviews spreken voor zich.

Outspoken betrouwbaar?

  • Jarenlange ervaring in het uitschrijven van interviews.
  • Wij leveren alleen kwaliteit.
  • Wij houden rekening met specifieke wensen.
  • Wij halen altijd onze deadlines. In onze ganse carrière hebben we nog geen enkele deadline gemist.
  • Universitair diploma Wetenschappen + diploma Vastgoedbediende.
  • Wij besteden aandacht aan uw privacy en werken met een geheimhoudingsverklaring indien gewenst. Wij zijn GDPR proof!

Wij streven naar minstens 99% accuraatheid op al onze transcripten omdat wij samenwerken met professionele transcribenten. Onze transcripten zijn volledig met de hand uitgewerkt en niet door geautomatiseerde transcriptiesoftware. Daarnaast worden er op de transcripten uitgebreide kwaliteitscontroles doorgevoerd om zo kwalitatief mogelijk transcripten op te leveren.

Interview laten uittypen – kosten

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Basistarief

Reeds vanaf € 1,90 per minuut opname (monologen) transcribeert Outspoken uw audiofile. Zodra uw audiobestand door ons is ontvangen, gaan de transcribenten van Outspoken uw bestand transcriberen en ontvangt u het interview uitgetypt in tekst retour.

U weet van te voren hoeveel uw transcript gaat kosten mits wij werken aan vaste tarieven. Wij maken ook een onderscheid tussen letterlijke en woordelijke audiotranscriptie. Standaard worden alle opnames uitgeschreven in de WOORDELIJKE vorm. Dit wil zeggen dat alle stotteringen, herhalingen of tussenwerpsels door ons uit het transcript weggewerkt worden. Kiest u toch voor de letterlijke transcriptie, dan betaalt u € 0,35 per minuut opname extra.

Bedrijven kunnen ook kiezen om een audio globaal te laten uitschrijven. Stuur ons een mail voor meer informatie.

Groepsgesprekken transcriberen

Heeft u extra sprekers in uw opname? Geen probleem. We transcriberen ook groepsgesprekken / focusgroepen (vanaf 4 personen en meer). Hier komt dan een extra fee bij met een minimum van € 0,55 per minuut (min. prijs).

Iets over de kwaliteit

De kwaliteit van de opname is een zeer belangrijk onderdeel van audiotranscriptie en bepaalt in grote mate de verwerkingstijd die onze transcribenten nodig hebben om de audiofile om te zetten in een een kwaliteitsvol transcript. Indien u een oude recorder gebruikt, of de opname is opgenomen in een rumoerige zaal of er is enig achtergrondlawaai, dan wordt de omzetting voor een groot stuk bemoeilijkt. Ook mensen met gesproken dialecten of een zwaar accent, kunnen de verwerking bemoeilijken. Hiervoor rekenen wij € 0,40 per minuut extra aan. Is de opname zwaar beschadigd of zijn de sprekers zeer moeilijk verstaanbaar, rekenen wij € 0,70 per minuut extra aan.
Het is daarom aan te raden dat u in geval van twijfel telefonisch contact opneemt zodanig dat wij u een indicatie kunnen geven over de kwaliteit en dusdanig een gepaste prijsofferte kunnen opstellen.

Interview uitschrijven

Interview uitschrijven: bepalende factoren

Professionele transcriptie van audioopnames?

Voor professionele uitwerking van medische, juridische en IT gerelateerde info audio’s wordt een aangepaste offerte opgesteld.

Uittypen van plaatsbeschrijvingen

Met onze achtergrond in vastgoed, is het ook mogelijk om bij ons uw plaatsbeschrijvingen op audio te laten uittypen naar tekst.

U kan hiervoor een vast model, lay-out of sjabloon doorsturen die wij kunnen gebruiken om de transcripten op te leveren.

Wij kunnen het transcript ook voorzien van een tijdsindicatie/timecode en regelnummering.

Audiotranscriptie spoeduitwerkingen

U zit met deadlines voor het uittypen van uw interviews? Afhankelijk van de opleveringstermijn worden extra kosten aangerekend. Deze extra kost kan variëren van €0,35 – €0,75 per minuut.

Overzicht kosten laten uittypen audio

Indicatieprijzen
Woordelijk (interviews)€ 2,10
Letterlijk€ 2,25
Gemiddelde kwaliteit€ 0,40 extra
Slechte kwaliteit€ 0,70 extra
Groepstarief (vanaf 3 personen)€ 0,20 – € 0,75 extra
Spoedop aanvraag

Opgelet! Dit zijn indicatieve prijzen (excl. BTW). Prijzen kunnen aangepast worden naargelang het type audio/video dat moet uitgewerkt worden.

AI audiotranscriptie

U kan de audio-opnames ook door ons laten uitwerken via AI. We werken samen met een betrouwbare partner met de beste NL-herkenningssoftware. De kostprijs is  20/uur opname (excl. BTW).

Wij bieden een nauwkeurige controle aan van teksten die met behulp van AI zijn gegenereerd, waarbij we gebruikmaken van audio. Voor deze dienst hanteren we een tarief van  28/uur (excl. BTW). Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen ervoor dat elke tekst zorgvuldig wordt nagekeken.

Mocht de kwaliteit van een eerste controle niet aan uw verwachtingen voldoen, dan is er altijd de mogelijkheid tot een tweede ronde van nazicht. We streven naar transparantie in onze werkwijze: als een tekst significant ondermaats is, zullen we dit direct communiceren. In zo’n geval kunnen we voorstellen om de tekst handmatig, zonder de hulp van AI, uit te werken. Deze optie kan in sommige gevallen voordeliger uitpakken.

Hierbij is het van belang dat de bijbehorende audio-opnames van hoge kwaliteit zijn: helder, zonder accenten of dialecten, en met een accurate woord-voor-woord weergave. Teksten die aan deze criteria voldoen, leveren over het algemeen de beste resultaten op na controle. Heeft u audio-opnames van mindere kwaliteit, stellen wij voor deze manueel te laten uitwerken welke betere resultaten oplevert en uiteindelijk goedkoper is. 

AI transcriptie

Samenvattende transcriptie

Aangezien wij veel tijd spenderen aan het uitschrijven van uw audio files en interviews, is het natuurlijk zeer makkelijk voor ons om de klant te voorzien van een samenvattend transcript. Dit kan gebruikt worden om uw transcripten nog beter te klasseren of om een snel overzicht te krijgen van de inhoud van uw uitgewerkte transcripten.

Studenten kunnen een samenvattend transcript gebruiken in een eindverhandeling of als samenvatting voor het schrijven van de bekomen resultaten.

Voor een samenvattend transcript worden offertes op maat opgesteld.

Het verschil tussen woordelijke en letterlijke transcriptie

Wanneer men een interview wil laten uitschrijven, kiest men tussen 2 vormen: De woordelijke en de letterlijke uitwerking van audio-opnames. Wilt u weten wat het verschil is tussen woordelijke en letterlijke transcriptie? Lees dan volgende pagina: het-verschil-tussen-woordelijke-en-letterlijke-transcriptie

Gratis interview transcriberen

Interviews laten uittypen

Audiotranscriptie uitbesteden

Op het internet is er veel concurrentie. Daarom is het ook niet altijd even makkelijk om een goede dienstverlener te vinden. Om onze nieuwe klanten te overtuigen, typen wij de eerste 5 minuten van uw interview gratis uit. Dit wil zeggen wanneer u niet tevreden bent met de uitwerking, u de 5 minuten audio niet hoeft te betalen. Uittypen interview.

Zodoende maakt u makkelijk en veilig kennis met onze diensten zonder zorgen.

Kosten voor het uittypen van anderstalige interviews

Wij transcriberen of typen ook Engelstalige en Franstalige Interviews uit. Opgelet, dit komt niet overeen met vertaalwerk. De prijs wordt bepaald door de moeilijkheidsgraad van de ingesproken tekst. Ook hier maken wij een offerte op maat. Wij kunnen u de volgende indicatieve prijzen geven:

Engelstalig interview laten uittypen: € 2,25 / min.

Franstalig interview laten uittypen: OP AANVRAAG.

Hoe lang duurt een interview transcriberen?

Hoelang duurt het transcriberen van een interview?

Hoelang duurt het voor het uitwerken van een interview?

De tijdsduur voor het uittypen van een interview of andere audio-opname, is afhankelijk van de kwaliteit van het interview, het aantal sprekers maar ook de snelheid waarmee de sprekers praten. Over het algemeen duurt audiotranscriptie van 60 minuten, tussen de 4 en 6 uur. Daarbij komt dat we de transcripten nog eens extra nakijken/proofreading om fouten in het transcript te voorkomen. Vervolgens laten we er ook nog een spellingscheck doorlopen. In totaal levert 60 minuten audio-opname ongeveer 22 tot 27 A4 pagina’s op.

Omdat we verschillende klanten tegelijkertijd willen bedienen, nemen we een uitwerkingstijd van 3 werkdagen voor 60 minuten audio-opname. Wilt men de transcripten sneller bekomen, kan men ons hiervoor contacteren.

Mogelijke audio en video bestanden voor verwerking

De meest gangbare audio- en videofiles / formaten worden door ons uitgewerkt.

Audio formatenVideo formaten
AAC3G2
ACT3GP
AIFC (Compressed AIFF)ASF
AIFFAVI
AMRDivX
APEDV
AUFLV
CAF (Apple Core Audio Format)M4V
DCT (Express Dictate, MSRS, etc.)MKV
DSP TrueSpeechMOV
DSSMP4
DVF (Sony recorder)MPEG
DVS (Royal recorder)WMV
FLAC
OGG
M4A
MP2
MP3
MPC
MSV (Sony recorder)
QCP
RA / RM (RealAudio)
SHN
SPX
VOC
VOX
WAV (Including ADPCM, aLaw, GSM 6.10,
PCM, and uLaw codecs)
WMA

Oplevering audiotranscripten

De oplevering van de transcripten gebeurt steeds in .docx formaat (Word) tenzij anders overeengekomen.

Geheimhoudingsverklaring

Hebt u zeer vertrouwelijke informatie die u ons wenst toe te sturen? Dan ondertekenen wij zonder probleem uw geheimhoudingsverklaring. De uitwerking van uw interviews zijn bij ons veilig!

Audiofile doorsturen

Het verzenden van audio en video files gaat zeer makkelijk. Dit kan op verschillende manieren gebeuren:

♦Outlook 
Is uw file beperkt tot max. 10 MB, dan kan deze simpelweg gekoppeld worden aan een email die u ons doorstuurt.

♦WeTransfer.com
Via deze site kunt u makkelijk files versturen tot wel 2 GB en zoveel u maar wilt. De applicatie laat toe een nota mee te zenden.

Dropbox
Vanaf nu werken wij met Dropbox (GDPR-PROOF) – Makkelijk files delen, bewerken en versturen.

Onze klanten

Wij hebben reeds voor verschillende klanten interviews uitgeschreven. Onze belangrijkste klanten zijn Hoge scholen, studenten, overheidsdiensten en dienstverleningsbedrijven. Wilt u ook een interview laten uitwerken, neem dan contact met ons op.

Alle prijzen weergegeven, zijn exclusief BTW.

});

Interview uittypen

★★★★★
Prima uitwerking - maar een woord misbegrepen. Top!
- Dirk M.

Transcriptie

★★★★★
Zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding.
- Jenny B.

Op tijd!

★★★★☆
Deadlines gehaald. Uitstekend en geen evidente tekst. Ik had liever een 4,5 gegeven maar dat gaat niet me dit systeem. Top!
- Van Gorp

Back to Top