Trustpilot

Interview uittypen

Interview of audio files transcriberen?

Wij zijn gespecialiseerd in het transcriberen of uittypen van interviews, dictaten of vastgelegde opnames. Heeft u een monoloog, een dialoog of verschillende groepsgesprekken? Onze medewerkers helpen u graag verder om de opnames voor u uit te werken. Interview uittypen

transcriptie interview→juridische rapporten, pleitnota’s, dagvaardingen, hoorzittingen, conclusies, vergaderingen etc.

→medische brieven, rapporten, vergaderingen, etc.

→interviews, (telefoon)gesprekken, intake gesprekken, vergaderingen, brieven, rapporten, etc.

→voordrachten voor symposia, radio en televisie.

→teleconferenties.

Uw kostbare tijd productief en efficiënt besteden? Outspoken transcribeert of werkt uw interviews en uw audiofiles uit naar een tekstbestand tegen het laagste tarief van België. Wilt u een monoloog, interview of groepsgesprek in tekst laten uittypen? Dan is Outspoken het adres om dit voor u te verzorgen.

Waarom voor Outspoken kiezen?

administratief medewerker outspoken.beJarenlange ervaring in het uittypen van interviews.

administratief medewerker outspoken.beWij leveren alleen kwaliteit.

administratief medewerker outspoken.beWij houden rekening met specifieke wensen.

administratief medewerker outspoken.beWij halen altijd onze deadlines.

administratief medewerker outspoken.be

Universitair diploma Wetenschappen + diploma Vastgoedbediende.

administratief medewerker outspoken.be

Wij besteden aandacht aan uw privacy en werken met een geheimhoudingsverklaring indien gewenst. Wij zijn GDPR proof!

Wij streven naar minstens 99% accuraatheid op al onze transcripten omdat wij samenwerken met professionele transcribenten. Onze transcripten zijn volledig met de hand uitgewerkt en niet door geautomatiseerde transcriptiesoftware. Daarnaast worden er op de transcripten uitgebreide kwaliteitscontroles doorgevoerd om zo kwalitatief mogelijk transcripten op te leveren.

Interview uittypen – kosten

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Basistarief

Reeds vanaf € 1,60 per minuut opname transcribeert Outspoken uw audiofile. Zodra uw audiobestand door ons is ontvangen, gaan de transcribenten van Outspoken uw bestand transcriberen en ontvangt u het interview uitgetypt in tekst retour. Is uw transcript niet zo dringend? Betaal dan nog minder tot  €1,50 per minuut.

U weet van te voren hoeveel uw transcript gaat kosten mits wij werken aan vaste tarieven. Wij maken ook een onderscheid tussen letterlijke en woordelijke transcripten. Standaard worden alle opnames uitgewerkt in de WOORDELIJKE vorm. Dit wil zeggen dat alle stotteringen, herhalingen of tussenwerpsels door ons uit het transcript weggewerkt worden. Kiest u toch voor de letterlijke transcriptie, dan betaalt u € 0,35 per minuut opname extra.

Bedrijven kunnen ook kiezen om een audio globaal te laten uitwerken. Stuur ons een mail voor meer informatie.

Groepsgesprekken transcriberen

Heeft u extra sprekers in uw opname? Geen probleem. We transcriberen ook groepsgesprekken / focusgroepen (vanaf 4 personen en meer). Hier komt dan een extra fee bij met een minimum van € 0,55 per minuut (min. prijs).

Iets over de kwaliteit

De kwaliteit van de opname is een zeer belangrijk onderdeel van het transcriberen en bepaalt in grote mate de verwerkingstijd die onze transcribenten nodig hebben om de audiofile om te zetten in een een kwaliteitsvol transcript. Indien u een oude recorder gebruikt, of de opname is opgenomen in een rumoerige zaal of er is enig achtergrondlawaai, dan wordt de omzetting voor een groot stuk bemoeilijkt. Ook mensen met gesproken dialecten of een zwaar accent, kunnen de verwerking bemoeilijken. Hiervoor rekenen wij € 0,40 per minuut extra aan. Is de opname zwaar beschadigd of zijn de sprekers zeer moeilijk verstaanbaar, rekenen wij € 0,70 per minuut extra aan.
Het is daarom aan te raden dat u in geval van twijfel telefonisch contact opneemt zodanig dat wij u een indicatie kunnen geven over de kwaliteit en dusdanig een gepaste prijsofferte kunnen opstellen.

audio uittypen transcriberenProfessionele transcriptie?

Voor professionele uitwerking van medische, juridische en IT gerelateerde info audio’s wordt een aangepaste offerte opgesteld.

Uittypen van plaatsbeschrijvingen

Met onze achtergrond in vastgoed, is het ook mogelijk om bij ons uw plaatsbeschrijvingen op audio te laten uittypen naar tekst.

U kan hiervoor een vast model, lay-out of sjabloon doorsturen die wij kunnen gebruiken om de transcripten op te leveren.

Wij kunnen het transcript ook voorzien van een tijdsindicatie/timecode en regelnummering.

Spoeduitwerkingen

U zit met deadlines voor het uittypen van uw interviews? Afhankelijk van de opleveringstermijn worden extra kosten aangerekend. Deze extra kost kan variëren van €0,35 – €0,75 per minuut.

Overzicht kosten uittypen audio

Indicatieprijzen
Woordelijk € 1,60
Letterlijk € 1,85
Gemiddelde kwaliteit € 0,40 extra
Slechte kwaliteit € 0,70 extra
Groepstarief (vanaf 4 personen) € 0,50 – € 0,75 extra
Spoed op aanvraag

Opgelet! Dit zijn indicatieve prijzen (excl. BTW). Prijzen kunnen aangepast worden naargelang het type audio/video dat moet uitgewerkt worden.

Samenvattende transcriptie

Aangezien wij veel tijd spenderen aan het uitwerken van uw audio files en interviews, is het natuurlijk zeer makkelijk voor ons om de klant te voorzien van een samenvattend transcript. Dit kan gebruikt worden om uw transcripten nog beter te klasseren of om een snel overzicht te krijgen van de inhoud van uw uitgewerkte transcripten.

Studenten kunnen een samenvattend transcript gebruiken in een eindverhandeling of als samenvatting voor het schrijven van de bekomen resultaten.

Voor een samenvattend transcript worden offertes op maat opgesteld.

Het verschil tussen woordelijke en letterlijke transcriptie

Wilt u weten wat het verschil is tussen woordelijke en letterlijke transcriptie? Lees dan volgende pagina: het-verschil-tussen-woordelijke-en-letterlijke-transcriptie

Gratis interview uittypen

efficiënte uitwerking transcriptenOp het internet is er veel concurrentie. Daarom is het ook niet altijd even makkelijk om een goede dienstverlener te vinden. Om onze nieuwe klanten te overtuigen, typen wij de eerste 5 minuten van uw interview gratis uit. Dit wil zeggen wanneer u niet tevreden bent met de uitwerking, u de 5 minuten audio niet hoeft te betalen. Uittypen interview.

Zodoende maakt u makkelijk en veilig kennis met onze diensten zonder zorgen.

Kosten voor het transcriberen van anderstalige interviews

Wij transcriberen of typen ook Engelstalige en Franstalige Interviews uit. Opgelet, dit komt niet overeen met vertaalwerk. De prijs wordt bepaald door de moeilijkheidsgraad van de ingesproken tekst. Ook hier maken wij een offerte op maat. Wij kunnen u de volgende indicatieve prijzen geven:

Engelstalig interview uittypen: € 1,80 / min.

Franstalig interview uittypen: € 1,95 / min.

Mogelijke audio en video bestanden voor verwerking

De meest gangbare audio- en videofiles / formaten worden door ons uitgewerkt.

Audio formaten Video formaten
AAC 3G2
ACT 3GP
AIFC (Compressed AIFF) ASF
AIFF AVI
AMR DivX
APE DV
AU FLV
CAF (Apple Core Audio Format) M4V
DCT (Express Dictate, MSRS, etc.) MKV
DSP TrueSpeech MOV
DSS MP4
DVF (Sony recorder) MPEG
DVS (Royal recorder) WMV
FLAC
OGG
M4A
MP2
MP3
MPC
MSV (Sony recorder)
QCP
RA / RM (RealAudio)
SHN
SPX
VOC
VOX
WAV (Including ADPCM, aLaw, GSM 6.10,
PCM, and uLaw codecs)
WMA

Oplevering transcripten

De oplevering van de transcripten gebeurt steeds in .docx formaat (Word) tenzij anders overeengekomen.

Geheimhoudingsverklaring

Hebt u zeer vertrouwelijke informatie die u ons wenst toe te sturen? Dan ondertekenen wij zonder probleem uw geheimhoudingsverklaring. De uitwerking van uw interviews zijn bij ons veilig!

Audiofile doorsturen

Het verzenden van audio en video files gaat zeer makkelijk. Dit kan op verschillende manieren gebeuren:

♦Outlook 
Is uw file beperkt tot max. 10 MB, dan kan deze simpelweg gekoppeld worden aan een email die u ons doorstuurt.

♦WeTransfer.com
Via deze site kunt u makkelijk files versturen tot wel 2 GB en zoveel u maar wilt. De applicatie laat toe een nota mee te zenden.

Dropbox
♦Vanaf nu werken wij met Dropbox – Makkelijk files delen, bewerken en versturen.

Onze klanten

Wij hebben reeds voor verschillende klanten interviews uitgetypt en uitgewerkt. Onze belangrijkste klanten zijn Hoge scholen, studenten, overheidsdiensten en dienstverleningsbedrijven.

Alle prijzen weergegeven, zijn exclusief BTW.

Interview uittypen

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”transcriptie”]

Back to Top