Franse interviews transcriberen - Outspoken
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Franse interviews transcriberen

Transcriberen in het Frans

Franse interviews uittypen

Franstalige audio uittypen

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een bedrijf om Franstalige audio en video te transcriberen of uit te typen. Logisch natuurlijk, transcripties zijn de perfecte manier om een audio of videofragment gemakkelijk leesbaar te hebben. Vaak wordt transcriptie gebruikt om bijvoorbeeld een vergadering, interviews, videogesprek of filmpje in tekst om te zetten. Waar dikwijls de transcriptie nog wel eens werd gedaan door eigen personeel, is het tegenwoordig vele malen handiger om het te laten doen door een professioneel bedrijf zoals Outspoken. Door de scherpe tarieven en de hoge kwaliteit kan je het beste Franstalige transcripties laten uitwerken door native sprekers. Alleen bij ons krijg je gegarandeerd de beste service voor Franstalige transcripties op een manier die jij wilt, ongeacht het aangeleverde formaat en type bestand.

Franstalige audio’s uitwerken

Heb je een Franstalig audiofragment dat je graag uitgewerkt wil hebben als transcriptie? Dan kunnen wij je helpen. Heb jij bijvoorbeeld een Frans interview die opgenomen is of een internationaal bilateraal gesprek, dan kunnen wij dit gesprek op de juiste manier dicteren naar tekst. Hierdoor kan je het gehele gesprek tot in de details teruglezen wanneer jij, of iemand anders dit wilt.

Maar ook andere Franstalige audiofragmenten zijn uit te werken. Heb jij bijvoorbeeld een oude opname thuis liggen die je graag uitgewerkt wil hebben? Dan kunnen wij dat ook. Hierdoor heb je zeer snel exact de kloppende tekst bij deze opname en weet je dus precies wat er gezegd werd.

Franstalige video’s uitwerken

Native Franssprekende typistenSteeds meer bedrijven maken gebruik van video, of het nu gaat om een bedrijfsvideo of om bijvoorbeeld een Franstalige film. Ook wordt er heel veel video gebruikt op social media en wint het steeds in belang. Met ons weet je zeker dat je de exacte woorden op papier krijgt.

Doel van de Franstalige transcriptie

Er zijn dan ook heel veel mensen die gebruik maken van onze diensten om Franstalige video’s uit te werken. Sommigen wensen een transcriptie zodat ze het videobestand kunnen ondertitelen, terwijl anderen het als naslagwerk gebruiken. Laat ons vooral weten wat jouw doel is met de tekst. Op die manier kunnen wij met jou meedenken over de beste manier om de bestanden uit te werken. Hierdoor weet je zeker dat je de transcriptie direct kan gebruiken en gemakkelijk te begrijpen is. Heb je vragen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze services leggen nadruk op een goede samenwerking zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Tarieven

De tarieven voor het uitwerken van Franse audio- en videofiles, starten vanaf 2,45 euro/ minuut opname (excl. BTW). Dit is een richtprijs voor opnames van goede kwaliteit, maximum 2 sprekers en woordelijk uitgewerkt. Hebt u andere opnames dan hierboven beschreven, stuur ons dan vrijblijvend een bericht en wij maken voor u een aangepaste prijsofferte.

Wij werken enkel met Native Franstalige typisten.

});
Back to Top