Franse interviews transcriberen - Outspoken
Trustpilot

Franse interviews transcriberen

Transcriberen in het Frans

Franse interviews uittypen

Franstalige audio uittypen

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een bedrijf om Franstalige audio en video te transcriberen of uit te typen. Logisch natuurlijk, transcripties zijn de perfecte manier om een audio of videofragment gemakkelijk leesbaar te hebben. Vaak wordt transcriptie gebruikt om bijvoorbeeld een vergadering, interviews, videogesprek of filmpje in tekst om te zetten. Waar dikwijls de transcriptie nog wel eens werd gedaan door eigen personeel, is het tegenwoordig vele malen handiger om het te laten doen door een professioneel bedrijf zoals Outspoken. Door de scherpe tarieven en de hoge kwaliteit kan je het beste Franstalige transcripties laten uitwerken door native sprekers. Alleen bij ons krijg je gegarandeerd de beste service voor Franstalige transcripties op een manier die jij wilt, ongeacht het aangeleverde formaat en type bestand.

Franstalige audio’s uitwerken

Heb je een Franstalig audiofragment dat je graag uitgewerkt wil hebben als transcriptie? Dan kunnen wij je helpen. Heb jij bijvoorbeeld een Frans interview die opgenomen is of een internationaal bilateraal gesprek, dan kunnen wij dit gesprek op de juiste manier dicteren naar tekst. Hierdoor kan je het gehele gesprek tot in de details teruglezen wanneer jij, of iemand anders dit wilt.

Maar ook andere Franstalige audiofragmenten zijn uit te werken. Heb jij bijvoorbeeld een oude opname thuis liggen die je graag uitgewerkt wil hebben? Dan kunnen wij dat ook. Hierdoor heb je zeer snel exact de kloppende tekst bij deze opname en weet je dus precies wat er gezegd werd.

Franstalige video’s uitwerken

Native Franssprekende typistenSteeds meer bedrijven maken gebruik van video, of het nu gaat om een bedrijfsvideo of om bijvoorbeeld een Franstalige film. Ook wordt er heel veel video gebruikt op social media en wint het steeds in belang. Met ons weet je zeker dat je de exacte woorden op papier krijgt.

Doel van de Franstalige transcriptie

Er zijn dan ook heel veel mensen die gebruik maken van onze diensten om Franstalige video’s uit te werken. Sommigen wensen een transcriptie zodat ze het videobestand kunnen ondertitelen, terwijl anderen het als naslagwerk gebruiken. Laat ons vooral weten wat jouw doel is met de tekst. Op die manier kunnen wij met jou meedenken over de beste manier om de bestanden uit te werken. Hierdoor weet je zeker dat je de transcriptie direct kan gebruiken en gemakkelijk te begrijpen is. Heb je vragen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze services leggen nadruk op een goede samenwerking zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Tarieven

De tarieven voor het uitwerken van Franse audio- en videofiles, starten vanaf 2,35 euro/ minuut opname (excl. BTW). Dit is een richtprijs voor opnames van goede kwaliteit, maximum 2 sprekers en woordelijk uitgewerkt. Hebt u andere opnames dan hierboven beschreven, stuur ons dan vrijblijvend een bericht en wij maken voor u een aangepaste prijsofferte.

Wij werken enkel met Native Franstalige typisten.

});
Back to Top
Gratis offerte bij Outspoken aanvragen