De Kracht van Persoonlijke Administratieve Ondersteuning door Outspoken.be voor Academische Instellingen - Outspoken
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

De Kracht van Persoonlijke Administratieve Ondersteuning door Outspoken.be voor Academische Instellingen

Bij Outspoken.be te Diest, geloven we dat onze persoonlijke aanpak in administratieve diensten, vooral voor universiteiten en onderzoeksinstellingen, ons onderscheidt in de markt. Onze diensten, variërend van ‘interview transcriptie’ tot ‘professionele tekstredactie’, zijn afgestemd op de specifieke behoeften van academische professionals.

Zaakvoerder Outspoken.be

Zaakvoerder Outspoken.be

Thema:

Transcriptiediensten Diest, Persoonlijke administratieve ondersteuning, Academische transcriptie, Professionele tekstredactie, Audio kwaliteitsverbetering, GDPR-compatibele transcriptieservice, Transcriptie voor universiteiten, Onderzoeksinstelling transcriptieservice, Juridische transcriptiediensten, Medische transcriptieservices, Waarom kiezen voor persoonlijke transcriptiediensten, Voordelen van menselijke transcriptie versus automatisering, Veilige transcriptie voor gevoelige informatie, Aangepaste dienstverlening in transcriptie, Langdurige partnerschappen in academische ondersteuning, Transcriptieservice in Diest, Administratieve ondersteuning in Vlaanderen.

Persoonlijke Aandacht voor Detail

Onze ‘administratieve ondersteuning’ gaat verder dan standaard diensten. Wij bieden een ‘persoonlijk contact’ dat essentieel is voor complexe academische projecten. Deze benadering garandeert ‘nauwkeurigheid en kwaliteit‘ in elke taak, van het ‘uittypen van interviews’ tot het ‘redigeren van onderzoeksrapporten’.

Aangepaste Diensten voor Universiteiten

Bij Outspoken.be passen we onze ‘administratieve diensten’ flexibel aan, rekening houdend met de unieke eisen van ‘academische instellingen’. Ons team begrijpt het belang van ‘precisie en detail’ in academisch werk.

Veiligheid en Vertrouwelijkheid

We hechten grote waarde aan ‘vertrouwelijkheid’ in onze ‘administratieve ondersteuning’. ‘Universiteiten en onderzoeksinstellingen’ kunnen erop vertrouwen dat hun gevoelige informatie veilig en discreet wordt behandeld. Outspoken is GDPR proof.

Naast universiteiten en onderzoeksinstellingen kunnen diverse andere instellingen en organisaties profiteren van de persoonlijke en aangepaste aanpak van Outspoken.be, zoals:

 1. Juridische Kantoren: Voor nauwkeurige transcriptie van rechtszaken, interviews en juridische documenten.
 2. Gezondheidszorginstellingen: Voor het transcriberen van medische interviews, patiëntendossiers en onderzoeksrapporten.
 3. Overheidsinstanties: Voor het verwerken van officiële documenten, beleidsteksten en publieke communicatie.
 4. Non-profit Organisaties: Voor het vastleggen van vergaderingen, het opstellen van subsidieaanvragen en het creëren van promotiemateriaal.
 5. Bedrijven en Startups: Voor zakelijke transcripties, presentatievoorbereidingen en documentmanagement.

Elk van deze sectoren heeft unieke eisen die baat kunnen hebben bij de nauwkeurige, veilige en persoonlijke dienstverlening van Outspoken.be.

Welke soorten transcriptiediensten zijn specifiek op maat van Outspoken.be?

 • Transcriptie van Gespecialiseerde Interviews: Outspoken.be kan uitblinken in het transcriberen van academische of professionele interviews waarbij kennis van specifiek jargon en context nodig is.
 • Transcriptie van Juridische Documenten: Hun aandacht voor detail en vertrouwelijkheid maakt Outspoken.be ideaal voor het transcriberen van juridische documenten, zoals rechtszaken of juridische interviews.
 • Medische Audiotranscriptie: Met hun nadruk op nauwkeurigheid en vertrouwelijkheid, zou Outspoken.be effectief kunnen zijn in het transcriberen van medische interviews en patiëntendossiers.
 • Transcriptie van Onderzoeksrapporten: Voor onderzoeksinstellingen kan Outspoken.be nauwkeurige transcripties van complexe onderzoeksrapporten bieden, met een diep begrip van de inhoud.
 • Aangepaste Transcriptieprojecten: Outspoken.be’s vermogen om diensten op maat aan te passen aan de specifieke behoeften van klanten, maakt hen geschikt voor diverse projecten die niet goed passen binnen de standaard aanbiedingen van geautomatiseerde diensten.
 • Transcripties Voor Kleine Teams en Organisaties: Hun focus op langdurige relaties en persoonlijke service kan bijzonder voordelig zijn voor kleinere teams en organisaties die een consistent niveau van service nodig hebben.
 • Naast de eerder genoemde voorbeelden, zijn hier enkele aanvullende diensten waar Outspoken.be mogelijk een voordeel heeft ten opzichte van Amberscript.com en andere geautomatiseerde transcriptiediensten door hun persoonlijke en gedetailleerde aanpak:
  1. Conferentie- en Seminartranscripties: Outspoken.be kan uitblinken in het transcriberen van gesproken content van conferenties en seminars, waar nauwkeurige interpretatie van vakspecifieke terminologie vereist is.
  2. Transcriptie van Video- en Audiobestanden voor Onderwijsinstellingen: Met aandacht voor detail kunnen ze educatieve materialen transcriberen, wat essentieel is voor het creëren van nauwkeurige en toegankelijke onderwijsmiddelen.
  3. Vertaalde Transcripties: Voor klanten die transcripties nodig hebben in meerdere talen, kan Outspoken.be’s menselijke aanpak zorgen voor een betere kwaliteit van vertaling en contextuele nauwkeurigheid.
  4. Podcast Transcriptie: Outspoken.be kan een persoonlijke touch bieden bij het transcriberen van podcasts, waarbij de nuances en de stijl van de sprekers behouden blijven.
  5. Audoptranscriptie van Gespecialiseerde Documentaires en Interviews: Voor media die gespecialiseerde kennis vereisen, kan Outspoken.be een meer aangepaste en begripvolle benadering bieden.
  6. Transcriptie van Vergaderingen en Brainstormsessies: Ze kunnen waardevol zijn voor bedrijven en organisaties die gedetailleerde en nauwkeurige verslagen van hun vergaderingen nodig hebben.
  7. Transcripties voor Non-Profit Organisaties: Specifieke behoeften van non-profit organisaties, zoals het transcriberen van fondsenwervende evenementen of vrijwilligersbijeenkomsten, kunnen goed worden gediend door de persoonlijke service van Outspoken.be.

  Deze voorbeelden benadrukken hoe de menselijke factor en het vermogen om diensten aan te passen aan specifieke behoeften, Outspoken.be een voordeel kunnen geven in diverse transcriptiescenario’s.

Outspoken t.o.v. goedkopere transcriptieservices

Waarom kiezen voor Outspoken en niet andere geautomatiseerde goedkopere transcriptiediensten waar er meer dan 100 mensen soms uit andere landen, aan uw opdracht werken?

 1. Hogere Nauwkeurigheid: Menselijke transcriptie kan nuances, dialecten en gespecialiseerde terminologie beter begrijpen dan geautomatiseerde systemen.
 2. Persoonlijke Aanpassing: Outspoken.be kan diensten specifiek aanpassen aan de behoeften van de klant, iets wat moeilijk te bereiken is met automatisering.
 3. Begrip van Context: Menselijke transcriptoren kunnen de context beter interpreteren, wat essentieel is voor complexe of gespecialiseerde onderwerpen.
 4. Vertrouwelijkheid en Veiligheid: Outspoken.be biedt een hoger niveau van vertrouwelijkheid en veiligheid voor gevoelige informatie.
 5. Flexibiliteit in Dienstverlening: De flexibiliteit om specifieke verzoeken en last-minute wijzigingen te accommoderen.

We hebben nu ook Software in huis om audiofiles op te schonen en ruis te verwijderen waardoor we de audiofiles kunnen verbeteren en betere kwaliteit kunnen garanderen tegen de juiste prijs!

Lange-termijn Partnerschappen

Onze focus ligt op het opbouwen van langdurige relaties met ‘academische instellingen’, waardoor we consistente en betrouwbare ‘administratieve ondersteuning’ kunnen bieden.

Overzicht kosten laten uittypen audio

Indicatieprijzen
Woordelijk (interviews)€ 2,10
Letterlijk€ 2,25
Gemiddelde kwaliteit€ 0,40 extra
Slechte kwaliteit€ 0,70 extra
Groepstarief (vanaf 3 personen)€ 0,20 – € 0,75 extra
Spoedop aanvraag

Opgelet! Dit zijn indicatieve prijzen (excl. BTW). Prijzen kunnen aangepast worden naargelang het type audio/video dat moet uitgewerkt worden.

Conclusie

Outspoken.be staat voor ‘kwaliteit en persoonlijke service’ in administratieve ondersteuning. Voor ‘universiteiten en onderzoeksinstellingen’ die zoeken naar een partner die hun taal spreekt, is Outspoken.be de ideale keuze. Met onze ‘menselijke aanpak’ en ‘aandacht voor detail’, tillen wij uw administratieve processen naar een hoger niveau.

Posted on december 3, 2023 in Klantenservice

Share the Story

About the Author

Back to Top