ZigaForm version 5.5.1
Trustpilot

Content writing: Unieke teksten schrijven

Content writing: een tekst schrijven is een vak apart

Wordpress blogtekst gastblogger

Hebt u een tekst nodig? Bent u zelf alvast begonnen met schrijven, maar komt u tot de ontdekking dat zelf een tekst schrijven niet tot uw talenten behoort? Geen nood! Voor content writing bent u bij mij aan het juiste adres. Ook al hebben de meeste mensen tijdens hun kindertijd met succes leren schrijven, toch is een tekst schrijven een kunst op zich die niet iedereen is gegeven. Een professionele tekst laten schrijven door een tekstschrijver die elke dag niets anders doet, is dan ook geen schande. Het is beter om een tekst te laten schrijven door iemand anders dan een minder goede indruk na te laten door een tekst te gebruiken die aan zijn doel voorbij gaat.

1. Eenvoudige teksten schrijven

Geen opdracht is ons te min. Als u een tekstschrijver wil contacteren om een tekst te laten opstellen, dan wordt in eerste instantie bekeken over welk soort tekst het gaat. Ook eenvoudige teksten schrijven behoort tot de taak van een professionele content writer. Mogelijk voelt u enige schroom om met een vrij eenvoudige opdracht een professional lastig te vallen. Dit is echter niet hoe wij naar uw opdracht kijken. Uw boodschap is belangrijk, hoe eenvoudig ze voor sommige anderen ook kan lijken. Voor eenvoudige teksten hanteren wij een lager tarief dan voor teksten waarvoor veel onderzoek en opzoekwerk nodig is. Wilt u dat wij een tekst schrijven voor u en twijfelt u omwille van de kosten? Vraag dan vrijblijvend onze tarieven!

2. Teksten schrijven rond specifieke onderwerpen

Soms krijgen wij speciale verzoeken die wat meer onderzoek vergen. Ook met dit soort opdrachten kunt u bij ons terecht. Als professionele tekstschrijvers beschikken wij over een goede algemene kennis van tal van onderwerpen. Deze background helpt uiteraard wanneer wij in opdracht een tekst schrijven. Opdrachten die onderzoek of diepgaand onderzoek nodig hebben, vergen meer tijd en denkwerk dan eenvoudige teksten. Daarom ligt het tarief voor artikelen waarvoor onderzoek vereist is, hoger dan voor teksten die uit de losse pols kunnen worden geschreven. Als u een dergelijke tekst of artikel nodig hebt en zelf niet over de nodige kennis of achtergrondinformatie beschikt, dan zoeken wij dit graag voor u op.

Soorten teksten

Bij ons kan u terecht voor verschillende soorten teksten: webteksten en blogteksten

a. Webteksten laten schrijven

Waarschijnlijk denkt u van, ik kan toch zelf mijn websteksten schrijven? Wel in principe zou dit natuurlijk kunnen maar dikwijls ontbreekt de tijd of weet men niet hoe men geoptimaliseerde teksten schrijft die ook nog eens hoog ranken in Google. Wij hebben kennis van SEO en schrijven pakkende teksten die impact hebben op de zoekresultaten in Google.

b. Zakelijke blogger gevraagd

zakelijk bloggen

U heeft reeds een mooie website op het internet staan maar u heeft gewoon geen tijd om geëngageerde blogartikels voor uw zaak te schrijven? Dan kan u deze job laten uitbesteden door een gespecialiseerde tekstschrijver die uw zakelijke blog onderhoudt of op regelmatige basis teksten schrijft. Teksten schrijven die ook daadwerkelijk bezoekers trekt, is natuurlijk van essentieel belang.

Bijna iedereen is wel in staat om een fatsoenlijke tekst te schrijven, het is dus ook bijna voor iedereen mogelijk om een blog te beginnen. Maar veel mensen weten niet precies hoe het werkt. Wij zijn er voor je, we schrijven je blog. Zo hoef je zelf al die moeite niet te doen. Wij zijn experts op het gebied van blogs en weten alle kneepjes van het vak. Het is wel belangrijk om er voor te zorgen dat je blog geschreven is zonder spel of taalfouten, zo kom je professioneler over. Dit kunnen wij door onze taalexpertise prima doen. Ook is het belangrijk om duidelijke en pakkende zinnen te maken, niemand heeft zin om een blog te lezen waar niet door heen te komen is. Ook zorgen wij voor een unieke schrijfstijl van uw blog. Wat je voor ogen hebt kunnen wij schrijven. Wilt u grappige artikelen of juist serieuze, geen zorgen wij beheersen alle soorten schrijfstijlen.

De voordelen

Er zijn ontzettend veel voordelen aan zakelijk bloggen. Door de kennis te delen zien mensen je als professioneel. Je lijkt een expert op het gebied en mensen zullen eerder geneigd zijn om naar jouw bedrijf te gaan. Daarnaast is een zakelijke blog vrij goedkoop in verhouding tot andere soorten PR. Wij al helemaal, wij bieden u perfecte service aan voor een zacht prijsje. Als u dus niet veel uit wilt geven maar toch wilt bloggen kunt u bij ons terecht. Ook geeft je blog een karakter aan jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat het een gezicht krijgt waar mensen zich verbonden mee voelen. Via een blog krijg je een hele goede interactie met de bedoelde doelgroep. Mensen kunnen reageren en vragen stellen, zo voelen ze zich meer verbonden met het bedrijf. Tevens is bloggen goed voor de link building van uw bedrijf, de vindbaarheid wordt flink verbeterd en uw bedrijf zal hoger in de zoekmachines verschijnen. Doordat de content op sociale media staat is het voor veel mensen te lezen en dit zal zorgen voor een stijging van het aantal klanten. Bloggen is dus een perfecte manier om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Een zakelijke blog moet betrouwbaar en echt zijn. De beste blogs worden geschreven door mensen die het leuk vinden om kennis te delen, niet door taalkneuters. Het zijn verhalen waar de passie en de plezier er vanaf spat, dit kunnen wij zeker doen. We schrijven alles met passie en we zorgen voor een heel persoonlijke blog.. Waar lezers in niet op zitten te wachten is een blog die geschreven is door de afdeling Reclame. Een samengevatte bedrijfsfolder over vrolijke klanten en vol aanbevelingen van de beste producten. Lezers zien daar feilloos doorheen en het is totaal niet leuk om te lezen, laat staan om te delen. Reclame vinden we overal al in de huidige maatschappij. Dit weten wij ook, we schrijven dus niet een reclame tekstje maar maken er iets leerzaams en informatiefs van. Wij schrijven blogs die de lezers ook daadwerkelijk willen lezen, we zorgen ervoor dat ze met plezier door de blog scrollen en dat ze zich nergens tot verplicht voelen. Dit is het doel van de blog, de blog behoort een tekst te zien waar men met plezier overheen leest, het moet geen afgedankt reclame foldertje zijn. Voelt u zich aangetrokken tot onze kenmerken en specialiteiten? Laat u uw blog dan maken door ons en we helpen uw bedrijf een flinke stap vooruit.

Offerte Content writing

Als u meer informatie wenst over deze en andere diensten omtrent teksten schrijven, dan bent u altijd welkom voor een verkennend gesprek of een brainstormsessie. Wij beloven u dat we u niet zullen teleurstellen en dat wij samen met u altijd op zoek gaan naar de beste prijs/ kwaliteitsverhouding.

Interview uittypen

★★★★★
Prima uitwerking - maar een woord misbegrepen. Top!
- Dirk M.

Transcriptie

★★★★★
Zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding.
- Jenny B.

Op tijd!

★★★★☆
Deadlines gehaald. Uitstekend en geen evidente tekst. Ik had liever een 4,5 gegeven maar dat gaat niet me dit systeem. Top!
- Van Gorp

Back to Top