Bij Outspoken spreken we over: Hartstochtelijk Verbinden en Innoveren - Outspoken });
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Smooth cooperation!Quick answer via email with quote and questions. Processing of audio files on time or even faster if requested. Well indicated in advance how long it would take me to have traffic jams. Recommended!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Super service!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Pleasant cooperation. Price quality good.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We had to transcribe a number of English interviews with difficult grammar. But that worked out well! Satisfied about price / quality.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Had very good contact with the company, transcripts were not evident but were submitted before the agreed date. Very satisfied!
P KellerP Keller
07:25 20 Apr 20
Vlotte samenwerking!Snelle antwoord via mail bij offerte en vragen. Verwerking van audiofiles op tijd of zelf sneller als gevraagd. Op voorhand goed aangegeven hoelang het zou duren dat ik files zou hebben. Aan te raden!
dennis hypotheekwinkeldennis hypotheekwinkel
13:02 06 Nov 19
Superservice!
Bram de KleineBram de Kleine
12:54 14 Mar 18
Prettige samenwerking. Prijs kwaliteit goed.
Peter VerbaarschotPeter Verbaarschot
13:49 07 Nov 17
We hadden een aantal Engelse interviews te transcriberen met moeilijke grammatica. Maar dat is helemaal goed gekomen! Tevreden over prijs/kwaliteit.
Fiona Vande VeldeFiona Vande Velde
08:31 14 Feb 17
Zeer goed contact gehad met het bedrijf, transcripties waren niet evident maar toch voor de afgesproken datum ingeleverd. Zeer tevreden!
js_loader
Trustpilot

Bij Outspoken spreken we over: Hartstochtelijk Verbinden en Innoveren

De missie bij Outspoken

In de kern van Outspoken ligt onze vurige passie voor het smeden van onbreekbare banden en het aanwakkeren van grensverleggende vooruitgang. Met elke vezel van ons bestaan streven wij naar het vormgeven van een wereld die niet alleen meer verbonden is, maar ook onstuitbaar voorwaarts beweegt.

Culturele Bruggenbouwers

Onze projecten ademen de missie van het versterken van culturele verbondenheid. Wij geloven dat door het stimuleren van culturele dynamiek en het aansnijden van maatschappelijke kwesties, we een wereld kunnen vormen waarin elk individu zich niet alleen gewaardeerd voelt, maar ook diep begrepen.

Revolutie in Medische Wetenschap

Onze allianties met topuniversiteiten in de medische wereld onderstrepen onze niet aflatende toewijding aan het vooropstellen van kennisontwikkeling. Elke cursus, elk interview dat wij faciliteren, is een stap dichter bij revolutionaire ontdekkingen die de potentie hebben om levens ingrijpend te veranderen.

Zakelijke Innovatie

Wij dompelen ons onder in de wereld van bedrijfsreorganisaties, waar onze transcriptiediensten essentieel zijn voor ondernemingen die zichzelf willen heruitvinden. Hierdoor leveren we een cruciale bijdrage aan het bouwen van organisaties die niet alleen sterk zijn, maar ook klaar voor de toekomst.

Educatieve Pioniers

Door het ontwikkelen van baanbrekend cursusmateriaal voor hogescholen, dragen we bij aan de vorming van toekomstige leiders en vernieuwers. Ons doel? Het onderwijs niet alleen verrijken, maar het tot de kern toe inspireren.

De oorlog tegen Armoede

Onze betrokkenheid bij projecten die zich richten op armoedebestrijding weerspiegelt onze diepe toewijding aan sociale rechtvaardigheid. Wij zijn trots dat onze diensten een rol spelen in het aanpakken van deze kritieke uitdagingen en het bewerkstelligen van betekenisvolle, duurzame verandering.

Outspoken is meer dan een naam. Het is onze missie, onze roeping: het creëren van betekenis, het smeden van onbreekbare verbindingen, en het actief bijdragen aan een wereld die elke dag een beetje beter wordt.

Posted on januari 4, 2024 in Klantenservice

Share the Story

About the Author

Back to Top