Administratief medewerker Freelance - Diest - outsourcing - Outspoken
Trustpilot

Administratief medewerker Freelance – Diest – outsourcing

Op zoek naar een administratief medewerker te Diest? Dan bent u aan het goede adres. Outspoken is een administratief bedrijf gelegen in Diest dat natuurlijke ook algemene administratieve diensten levert op afstand. Wij kunnen andere ondernemers op een snelle manier bijstaan in bepaalde administratieve taken en zowel voor korte of lange periodes. Dit is interessant voor bedrijven die slechts enkele uren per week secretariële bijstand nodig hebben.

dministrief bediende Diest

Administratieve diensten Outspoken

U kan bij ons terecht voor de volgende administratieve dienstverleningen:

  • Opstellen van facturen.
  • Verwerking van leveranciersorder in ERP – Navision.
  • Opstellen van offertes aan de hand van een prijslijst.
  • Betaalopvolging (betaalde facturen, rekenafschriften, …).
  • Receptietaken: klantentelefoons, customer services, helpdesk, beantwoorden van briefwisseling, beantwoorden van mailings, opstellen van brieven (aan de hand van audiotranscriptie, of handgeschreven tekst).
  • Data entry (ook in PowerPoint templates).
  • Social media opvolging op Facebook, Twitter, LinkedIn.
  • Opstellen Plaatsbeschrijvingen plus de uitwerking hiervan.
  • Gastbloggen of contentwriting

-> Opdrachten kunnen uitgevoerd worden in de Nederlandse en Engelse taal. <-

Problemen bij het vinden van een administratief medewerker

Iemand vast in dienst nemen voor een bepaalde periode is niet altijd evident. Wie wil er slechts enkele uren per week in dagdienst vast komen werken? Dat is voor een werknemer enkel mogelijk wanneer hij of zij dit kan combineren met een andere job. Er zijn namelijk drukke en minder drukke periodes op kantoor. Iemand in dienst nemen voor 2 maanden en veronderstellen dat deze persoon over 3 maanden eveneens beschikbaar is, is een ‘no go’ in de meeste gevallen.

Iemand vast in dienst nemen brengt trouwens voor de werkgever hoge loonkosten met zich mee (RSZ, verzekeringen, vakantiegeld, sociaal secretariaat).

Men kan eventueel beroep doen op een uitzendkracht maar deze mensen hebben al snel een andere job gevonden. Bij uitzendkrachten is het ook mogelijk dat telkens iemand nieuw aan dezelfde opdracht begint. Dit brengt op lange termijn gezien meer kosten met zich mee en het werk kan kwalitatief slechter uitgevoerd zijn.

Waarom kiezen voor administratieve outsourcing?

Kiezen voor een administratieve kracht via outsourcing brengt heel wat voordelen met zich mee. Deze voordelen even op een rijtje:

Administratief freelancer inhuren

Kostprijs Administratief medewerker

De kostprijs van een administratief medewerker bedraagt 35 EUR / uur.

Wanneer u er voor kiest om iemand tijdelijk op uw kantoor aan te nemen kan dat natuurlijk ook. Wij geven de voorkeur voor verplaatsingen tot 20 km buiten Diest.

Voor een aangepaste offerte, kan u ons steeds contacteren via e-mail.

Prijzen zijn excl. BTW

});

Back to Top