Trustpilot

Interview uittypen

Interview of audio files transcriberen?

Wij zijn gespecialiseerd in het transcriberen of uittypen van interviews, dictaten of vastgelegde opnames. Heeft u een monoloog, een dialoog of verschillende groepsgesprekken? Onze medewerkers helpen u graag verder om de opnames voor u uit te werken. Interview uittypen

→juridische rapporten, pleitnota’s, dagvaardingen, hoorzittingen, conclusies, vergaderingen etc.

→medische brieven, rapporten, vergaderingen, etc.

→interviews, (telefoon)gesprekken, intake gesprekken, vergaderingen, brieven, rapporten, etc.

→voordrachten voor symposia, radio en televisie.

→teleconferenties.

Uw kostbare tijd productief en efficiënt besteden? Outspoken transcribeert of werkt uw interviews en uw audiofiles uit naar een tekstbestand tegen het laagste tarief van België.Wilt u een monoloog, interview of groepsgesprek in tekst laten uittypen? Dan is Outspoken het adres om dit voor u te verzorgen.

Waarom voor Outspoken kiezen?

administratief medewerker outspoken.beJarenlange ervaring.

 

administratief medewerker outspoken.beWij leveren alleen kwaliteit.

 

administratief medewerker outspoken.beWij houden rekening met specifieke wensen.

 

administratief medewerker outspoken.beWij halen altijd onze deadlines.

 

administratief medewerker outspoken.be

Universitair diploma Wetenschappen + diploma Vastgoedbediende.

 

administratief medewerker outspoken.be

Wij besteden aandacht aan uw privacy.

 

Interview uittypen – kosten

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Basistarief

Reeds vanaf € 1,50 per minuut opname (of 17/uur arbeidsuren), transcribeert Outspoken uw audiofile. Zodra uw audiobestand door ons is ontvangen, gaan de transcribenten van Outspoken uw bestand transcriberen en ontvangt u het interview uitgetypt in tekst retour. Is uw transcript niet zo dringend? Betaal dan nog minder tot  €1,40 per minuut.

U weet van te voren hoeveel uw transcript gaat kosten mits wij werken aan vaste tarieven. Wij maken ook een onderscheid tussen letterlijke en woordelijke transcripten. Standaard worden alle opnames uitgewerkt in de WOORDELIJKE vorm. Dit wil zeggen dat alle stotteringen, herhalingen of tussenwerpsels door ons uit het transcript weggewerkt worden. Kiest u toch voor de letterlijke transcriptie, dan betaalt u € 0,30 per minuut opname extra.

Bedrijven kunnen ook kiezen om een audio globaal te laten uitwerken. Stuur ons een mail voor meer informatie.

 

Groepsgesprekken transcriberen

Heeft u extra sprekers in uw opname? Geen probleem. We transcriberen ook groepsgesprekken / focusgroepen (vanaf 4 personen en meer). Hier komt dan een extra fee bij met een minimum van € 0,55 per minuut (min. prijs).

 

Iets over de kwaliteit

De kwaliteit van de opname is een zeer belangrijk onderdeel van het transcriberen en bepaalt in grote mate de verwerkingstijd die onze transcribenten nodig hebben om de audiofile om te zetten een een kwaliteitsvol transcript. Indien u een oude recorder gebruikt, of de opname is opgenomen in een rumoerige zaal of er is enig achtergrondlawaai, dan wordt de omzetting voor een groot stuk bemoeilijkt. Ook mensen met gesproken dialecten of een zwaar accent, kunnen de verwerking bemoeilijken. Hiervoor rekenen wij € 0,40 per minuut extra aan. Is de opname zwaar beschadigd of zijn de sprekers zeer moeilijk verstaanbaar, rekenen wij € 0,70 per minuut extra aan.
Het is daarom aan te raden dat u in geval van twijfel, telefonisch contact opneemt zodanig dat wij u een indicatie kunnen geven over de kwaliteit en dusdanig een gepaste prijsofferte kunnen opstellen voor u.

 

audio uittypen transcriberenProfessionele transcriptie?

Voor professionele uitwerking van medische, juridische en IT gerelateerde info audio’s, wordt een aangepaste offerte opgesteld.

Uittypen van plaatsbeschrijvingen

Met onze achtergrond in vastgoed, is het ook mogelijk om bij ons uw plaatsbeschrijvingen op audio te laten uittypen naar tekst.

U kan hiervoor een vast model, lay-out of sjabloon doorsturen die wij kunnen gebruiken om de transcripten op te leveren.

Lay-out

Als vaste klant kan u ook vragen om het transcript in een vaste lay-out aan te leveren. Wij kunnen het transcript ook voorzien van een tijdsindicatie/timecode en regelnummering.

 

Spoeduitwerkingen

U zit met deadlines? Afhankelijk van de opleveringstermijn worden extra kosten aangerekend naargelang dat het transcript opgeleverd moet worden. Deze extra kost kan variëren van €0,35 – €0,75 per minuut.

Overzicht kosten uittypen audio

Indicatieprijzen
Woordelijk € 1,50
Letterlijk € 1,80
Gemiddelde kwaliteit € 0,40 extra
Slechte kwaliteit € 0,70 extra
Groepstarief (vanaf 4 personen) € 0,50 – € 0,75 extra
Spoed op aanvraag

Opgelet! Dit zijn indicatieprijzen (excl. BTW). Prijzen kunnen aangepast worden naargelang het type audio/video dat moet uitgewerkt worden.

Samenvattende transcriptie

Aangezien wij veel tijd spenderen aan het uitwerken van uw audio files en interviews, is het natuurlijk zeer makkelijk voor ons om de klant te voorzien van een samenvattend transcript. Dit kan gebruikt worden om uw transcripten nog beter te klasseren of om een snel overzicht te krijgen van de inhoud van uw uitgewerkte transcripten.

Studenten kunnen een samenvattend transcript gebruiken in een eindverhandeling of als samenvattingen voor het schrijven van de bekomen resultaten.

Voor een samenvattend transcript worden offertes op maat opgesteld.

Gratis interview uittypen

Op het internet is er veel concurrentie. Daarom is het ook niet altijd even makkelijk om een goede dienstverlener te vinden. Om onze nieuwe klanten te overtuigen, typen wij de eerste 5 minuten audio gratis uit. Dit wil zeggen dat wanneer u niet tevreden bent met de uitwerking, u de 5 minuten audio niet dient te betalen. Uittypen interview.

Zodoende kan u makkelijk en veilig kennis maken met onze diensten zonder zorgen.

Kosten voor het transcriberen van anderstalige interviews

Wij transcriberen of typen ook Engelstalige en Franstalige Interviews uit. Opgelet, dit komt niet overeen met vertaalwerk. De prijs wordt bepaald door de moeilijkheidsgraad van de ingesproken tekst. Ook hier maken wij een offerte op maat. Om een prijsindicatie te geven:

Engelstalig interview uittypen: € 1,70

Franstalig interview uittypen: € 1,85

Mogelijke audio en video bestanden voor verwerking

De meest gangbare audio- en videofiles kunnen door ons uitgewerkt worden.

Audio formaten Video formaten
AAC 3G2
ACT 3GP
AIFC (Compressed AIFF) ASF
AIFF AVI
AMR DivX
APE DV
AU FLV
CAF (Apple Core Audio Format) M4V
DCT (Express Dictate, MSRS, etc.) MKV
DSP TrueSpeech MOV
DSS MP4
DVF (Sony recorder) MPEG
DVS (Royal recorder) WMV
FLAC
OGG
M4A
MP2
MP3
MPC
MSV (Sony recorder)
QCP
RA / RM (RealAudio)
SHN
SPX
VOC
VOX
WAV (Including ADPCM, aLaw, GSM 6.10,
PCM, and uLaw codecs)
WMA

Geheimhoudingsverklaring

Hebt u zeer vertrouwelijke informatie die u ons wenst toe te sturen? Dan is het geen probleem dat wij u de geheimhoudingsverklaring onderteken. De uitwerking van uw interviews zijn bij ons veilig!

Audiofile doorsturen

Het verzenden van audio en video files gaat zeer makkelijk. Dit kan op verschillende manieren gebeuren via:

♦Outlook 
Is je file beperkt tot max. 10 MB, dan kan deze simpelweg gekoppeld worden aan een email die u ons doorstuurt.

♦WeTransfer.com
Via deze site kan je makkelijk files versturen tot wel 2 GB en zoveel je maar wil. De applicatie laat toe een nota mee te zenden.

Dropbox
♦Vanaf nu werken wij met Dropbox – Makkelijk files delen, bewerken en versturen.

Onze klanten

Wij hebben reeds voor verschillende klanten interviews uitgetypt en uitgewerkt. Onze belangrijkste klanten zijn Hoge scholen, studenten, overheidsdiensten en dienstverleningsbedrijven.

Alle prijzen weergegeven, zijn exclusief BTW.

Interview uittypen

★★★★★
5 5 1
Prima uitwerking - maar een woord misbegrepen. Top!

Transcriptie

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding.

Op tijd!

★★★★☆
4 5 1
Deadlines gehaald. Uitstekend en geen evidente tekst. Ik had liever een 4,5 gegeven maar dat gaat niet me dit systeem. Top!

 

 

Back to Top